- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #10504 üzenetére
Asztalról indult nálam is, de gyakorta online módra kényszerített Microsoftos programok esetében, előugrott a csempe és alig bírtam kilépni belőle. Remélem, hogy a Windows 9 már használhatóbb lesz.
Egyébként itt olvasgattam hasznos tudnivalókat a 8.1 -ről.
Linux alatt sokkal egyszerűbb a karbantartás is, nem kell a teleszemetelt Registryt pucolgatni, stb.
Különben nekem tökmindegy, hogy milyen rendszert használok, de legyen biztonságos, gyors, használható, dolgozzon a kezem alá.
Linux alatt faszául fusson ami nekem kell és ennyi, ha meg nem, akkor majd visszaváltok valamire.
(#10505)Antonius1978
Míg megismered a Linux világát időbe fog kerülni, de Windowson a várakozásokkal, a lassú frissítésekkel (.net keretrendszer) sokkal több idő megy el összességében.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest