Hirdetés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
speki1982 #16273 üzenetére
Nekem se adta még be a tudósokat, de ráhajtok. Lehet, hogy előbb meg kell találni az illető bontást, mert nekem az még nincs meg. Van kettő más, de ez nincs. Amúgy én elindultam északnak az ATP-n keresztül az Üzem felé, de ott az alagsorban találtam egy teleportot, ami egyből átvitt Limanszk közepére, az elbarikádozott alagsorba. Itt van egy lezárt ajtó kóddal és ki kell robbantani belülről a másik ajtót, hogy kijuss. Ez a város közepe, a park és sok a monolitos mindenütt, még a háztetőkön is. Utána visszamentem a Vörös Erdőbe és onnan át a Dead City-be. Itt egy ürge adott két átjárót és felfedeztem én még kettőt, de több is lehet még. Egy valóságos szélrózsa ez a város, átjárók indulnak innen minden irányba. Átszivárogtam a Külvárosba (ez a Lost Alphás Outskirt, Pripjáty külvárosa) és onnan Pripjáty központjában járok most. Keresem az utat Kelet-Pripjátyba Fang nyomába.
Attól tartok, hogy mire visszaérek a NATO bekebelezi a Szeméttelepet is, s akkor lezárulnak más terültetek is. Agropromba nem fogok tudni átjutni, csak Jantarról és onnan is először a másik Agropromba és az alagsorban újra el kell játszani a zónaváltást, ami elég unalmas lesz. De reméljük nem történik ez meg. Elég izgalmas ez a kiszámíthatatlanság és csak tudnám, hogy mi a szándéka a NATO-nak ezzel a hódítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gitáros topic
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Asztalos klub
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest