Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz speki1982 #16273 üzenetére

Nekem se adta még be a tudósokat, de ráhajtok. Lehet, hogy előbb meg kell találni az illető bontást, mert nekem az még nincs meg. Van kettő más, de ez nincs. Amúgy én elindultam északnak az ATP-n keresztül az Üzem felé, de ott az alagsorban találtam egy teleportot, ami egyből átvitt Limanszk közepére, az elbarikádozott alagsorba. Itt van egy lezárt ajtó kóddal és ki kell robbantani belülről a másik ajtót, hogy kijuss. Ez a város közepe, a park és sok a monolitos mindenütt, még a háztetőkön is. Utána visszamentem a Vörös Erdőbe és onnan át a Dead City-be. Itt egy ürge adott két átjárót és felfedeztem én még kettőt, de több is lehet még. Egy valóságos szélrózsa ez a város, átjárók indulnak innen minden irányba. Átszivárogtam a Külvárosba (ez a Lost Alphás Outskirt, Pripjáty külvárosa) és onnan Pripjáty központjában járok most. Keresem az utat Kelet-Pripjátyba Fang nyomába.
    Attól tartok, hogy mire visszaérek a NATO bekebelezi a Szeméttelepet is, s akkor lezárulnak más terültetek is. Agropromba nem fogok tudni átjutni, csak Jantarról és onnan is először a másik Agropromba és az alagsorban újra el kell játszani a zónaváltást, ami elég unalmas lesz. De reméljük nem történik ez meg. Elég izgalmas ez a kiszámíthatatlanság és csak tudnám, hogy mi a szándéka a NATO-nak ezzel a hódítással.

Új hozzászólás Aktív témák