- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Az ATP-n a páncélkészítős feladattal valami baj van ebben a Testvériség modban. Gromych ad egy tippet, hogy az istállóban Bergamott tud készíteni kiváló Napkelte páncélt. Ehhez Bergamott kér egy egyszerű Napkelte páncélt és egy Zarya overallt. Azt mondja, hogy ezeket megvehetem mindjárt a szomszédban Lenyatól. Csakhogy ez a szöveg két ágra is hibás. Először is a feladat listán a Zarya helyett Bulat páncél jelenik meg, továbbá pedig Lenya nem árul ilyet, csak a Napkelte páncélt lehet megvenni nála. Után jártam és valójában nem is Bulat kell, hanem ez a Skat, amit a Bárban a Csapostól lehet megvenni:
Ez idáig rendben is volna, csakhogy mire megszereztem ezt és visszamegyek a bázisra, Bergamott nyomtalanul eltűnt a bázisról. Kérdés az, hogy hova? Gondoltam, mivel éjszaka volt, hogy elment aludni, de visszamentem nappal is, ő sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby rádiós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest