- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #15912 üzenetére
Hát ez egy ilyen játék, már én is keverem a dolgot, mert hol elakadtam, hol belefáradtam a fordításba, (ahol egy beszélgetést három helyről kell összeszedni, és nincs keresési lehetőség) És eközben belefogtam egy sniper modba, amihez kellett a célkereszt. Na és itt is ez az alvás probléma, csak itt nincs semmi, még éjjellátó sem. A telepítő leírásban olvastam, hogy rá kell dobni egy alvás funkciót, de milyen fájlok kellenek ehhez? honnan? Hálózsákos, vagy matracos? vagy maradjon ahogy van?
A zombikat próbáld sörétes puskával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest