- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15548 üzenetére
Én még az elején, mikor indultam Agropromba, az átlépőnél Kordonon állt egy Niva és azon gyakoroltam egyet
Hanem van még valami, amit jó lenne betenni a szövegbe. Amikor meg kell szerezni az SVD-t a katonai bázisról, a fáról, azt inkább el kell lopni, mert ha észrevesznek, akkor jön egy SMS, hogy nyírjanak ki és a katonák ellenségekké válnak. Ami még rosszabb, hogy ez után a Duty is megorrol rád és egyből letámadnak vagy húszan a Bar felé menet. A szövegbe, amikor Igor elküld a puskáért, jól jönne egy figyelmeztetés erre, illetve egy tipp, hogy miután a puskát megszerezted a zsákból, a kerítés irányába ugorj le a fáról, ne a barakk felé, mert akkor vesznek észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Anime filmek és sorozatok
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő