- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15548 üzenetére
Én még az elején, mikor indultam Agropromba, az átlépőnél Kordonon állt egy Niva és azon gyakoroltam egyet
Hanem van még valami, amit jó lenne betenni a szövegbe. Amikor meg kell szerezni az SVD-t a katonai bázisról, a fáról, azt inkább el kell lopni, mert ha észrevesznek, akkor jön egy SMS, hogy nyírjanak ki és a katonák ellenségekké válnak. Ami még rosszabb, hogy ez után a Duty is megorrol rád és egyből letámadnak vagy húszan a Bar felé menet. A szövegbe, amikor Igor elküld a puskáért, jól jönne egy figyelmeztetés erre, illetve egy tipp, hogy miután a puskát megszerezted a zsákból, a kerítés irányába ugorj le a fáról, ne a barakk felé, mert akkor vesznek észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest