- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
-
Zsoxx
senior tag
Az 1.4007 nálam is crashelt Win10 alatt és fagyott, néha csak a resetgomb segített, aztán inkább WMware Workstation virtuális gépen futtattam, mielőtt totál szétcseszi a Windowst. Pedig semmilyen plusz modot nem raktam fel hozzá.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
szabogyula99 #9052 üzenetére
A Cordonon dekkoló technikusnál is lehet, de úgy emlékszem, hogy a LA-ban nem lehet olyan szintűre fejleszteni, hogy futni is lehessen benne.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
akerbis #8959 üzenetére
Én inkább kinyírtam a banditákat az elterelés helyett. Dark Valleyben a főút leágazása után van egy többszintes épület, ott lesz egy autó, amivel majd menekülni kell. A föld alatti helyre ne a padlón lévő lyukon át menj.
Bármelyik stash-t használhatod, senki nem fog hozzányúlni.
A rossz állapotú fegyvereket nem lehet eladni. Jó állapotút meg nemigen fogsz találni. -
Zsoxx
senior tag
válasz
Veszett Róka #8884 üzenetére
Ja, hogy ez a survivor mód jellegzetessége?
-
Zsoxx
senior tag
válasz
hampidampi #8882 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit az 1.4007-tel. Talán csak a térkép nem jelzi neked valami miatt.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
Antonius1978 #8845 üzenetére
Gondolom járműveket abban nem lehet használni...
-
Zsoxx
senior tag
Tudtok még olyan modokról, amelyeknek saját történetszála van? (Anomaly-n kívül)
-
Zsoxx
senior tag
BÚÉK!
A moddb-n található .bin fájlokat mivel lehet kibontani? PowerISO mindegyik .bin fájlra azt mondja, a fájl formátuma érvénytelen. DaemonTools meg azt, hogy a Windows nem fér hozzá a lemezhez (pedig csatlakoztattam a fájlt). -
Zsoxx
senior tag
válasz
kekeeci #8776 üzenetére
Hali, linkelek 2 mentést, a quicksave a kicsit újabb.
http://mammutmail.com/hu/download/712a66985ef5553db93f99494361010d
Úgy vettem észre, hogy ha nem spawnolnak be random monolitosok, akkor nincs gond. A mentés betöltése után mindig máshova rakja őket.
Log fájlt én kerestem, de abból az időpontból nincs. Mivel az egész rendszer lefagy, gondolom nem zárja le a fájt, ezért az nem látható.
-
Zsoxx
senior tag
Asszem én befejeztem ezt a bughalmazt. Az elmúlt 2 alkalommal úgy lefagyott, hogy resetelnem kellett a gépet. Mind a kétszer Radaron.
-
Zsoxx
senior tag
Nektek egyébként működik/működött az ingame fényerőbeállítás? Én akárhova tologatom a gammát meg a többit, semmi nem változik.
-
Zsoxx
senior tag
Néhányszori próbálkozás után igen
, a lényeg, hogy a látomások (szellem mutánsok) ne érjenek utol. Fölveszed a Compasst, kinyírod a törpéket és kijössz, akkor lespawnol a Controller. Ha azt is kinyírod, utána vissza lehet menni körülnézni, már nem lesz gond. Meg volt nálam 2 db Crystal flower is.
-
Zsoxx
senior tag
Átváltottam angol nyelvre, az a Spring, csak sehol nem találok. A bányából kijövet nem jött újabb küldetés, csak egy skillpontot kaptam.
Szidorovicsnak kell 3 artifact, abból már csak a Spring hiányzik, szerintem ez is főküldi lehet, mert nem lehet lemondani. Abban reménykedek, hogy ha megvan, továbbenged. -
Zsoxx
senior tag
A magyarítás szerinti "pattancs" artifactnak mi az eredeti neve?
-
Zsoxx
senior tag
Ott tartok a sztoriban, hogy elvittem a 3, gépgyárban talált PDA-t a megbízónak, meg az X-14-ben talált doksikat Velesnek DarkScape-be, de egyelőre nincs új főküldetés. Mi a teendő most?
-
Zsoxx
senior tag
-
Zsoxx
senior tag
Az eredeti játék 2014-es. A Director's Cut verzióból kiadtak vagy 3-at is 2017 óta, egyikben sem javították az X18 hibát. Emlékszem, hogy az első verzióban is teleport cheattel tudtam csak kijutni.
A szándékos szivatásról még annyit, hogy mikor eljössz a mocsári dokitól, Dead City főterére beraknak 2 Burert meg legalább 1 Controllert, meg többtucatnyi mutánst, amik korábban nem voltak ott. Ki se lehet kerülni, mert a környező mezők is tele vannak mutánsokkal, kénytelen voltam másfelé menni. Mi ez, ha nem szándékos szivatás? -
Zsoxx
senior tag
Az X18 kijutás azóta is bugos? Vagy Dezoék szándékosan szívatják a játékosokat?
-
Zsoxx
senior tag
Sajnos azt bebuktam, a kocsi füstölt már akkor, mikor odaértem. A javítás gomb meg inaktív, gondolom javíthatatlan. Enélkül nem tudok meglógni a helikopter elől, még éjszaka sem.
-
Zsoxx
senior tag
Az eleje felé, az X18-as küldinél, amikor a Monolitos besúgó 10k "biztosítékot" kér, azt visszaadja később? A jelszó a Monolit bázisra meddig érvényes, nem tudja valaki? (Előtte még kipucolnám a bandita bázist és eladnám a cucc egy részét, amit ott találtam.)
(Csak azért kérdem, mert elég zavaró, hogy alig adnak megbízást, nem tudok egy rendes suitra valót összeszedni.)
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Felraktam a Lost Alphát (moddb-ről letöltve), és a végén mindenféle cuccot kínált még fel telepítésre, pl. Visual C, directX ami ki tudja melyik verzió, meg valami .dll. Ezeket Windows 10 Home-ra mind fel kell rakni, hogy rendesen fusson a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 SSC ACX 3.0 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest