Új hozzászólás Aktív témák
-
Muzlizom
újonc
SPOILER!
Nem ismerem a modot, de Cordonban, amennyire rémlik a pszi-kitörés kékes villámlásként jött, de a menedék azon oldalán nem láttam ki, ahol konkrétan kisült. Kimentem, hogy lássam, és szépen belémcsapott valami, amitől össze-vissza kovájogni kezdtem, de túléltem.
A "sima" kitörés elég ütős, vörös minden, rengések, rázkódások, a mélynyomóm majd kikattant. Tetszett. -
Muzlizom
újonc
Nálam is ez a helyzet, még csapadékot nem láttam, csak felkavart port fúj időnként a szél, hol felhősebb, hol tiszta, de se eső, se vihar, semmi.
Én is a Bar-nál járok, Dx10.1-et használok, és van, hogy a fák között is jó lenne egy xenon
Tiszta szerencse, hogy a szemek fehéren világítanak a pálya másik végéről, legalább a Bloodsucker nem lep meg. Igaz, az utánfutó oldal- és hátfal illesztése is pont olyan pontokat generál a sötétben. Ellenben az AI otthonosan mozog benne, konkrétan stalker szinten ólmoztak össze úgy, hogy senkin nem volt lámpa és még csak épp feltűnt a számlálón, hogy vannak itt mások is. A következő kép a felvillanó torkolattűzek és a game over volt. Ugyanitt nappal birkaként szedtem le őket, senki nem reagált a hulákra. -
Muzlizom
újonc
Attól, hogy a 0013 van feltelepítve, a játék még .0001-et mutat csak ugye?
-
Muzlizom
újonc
Hello.
Ha a RAM disk nem jó (korábban sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy beállítom, de valahogy nem vonz), és a rendszer amúgy is SSD-n csücsül, akkor van ötleted a problémámra? RAMból 16 van, szóval nyugodtan használhatná a progi...
Még egy LA fórumon talált 4GB-patchert is kipróbáltam, de semmi hatás.Tudna valaki pélát mondani, nála mennyi RAMot köt le a program? Mondjuk hosszabb játékidő után, high beállításokkal.
-
Muzlizom
újonc
Sziasztok!
Ilyen jellegű problémával találkozott már valaki? A játék során drasztikusan lezuhan az FPS érték, kezdetben ami 35-40, az 30 perc játék után már csak ~12. Függetlenül a napszaktól, ugyanazon a helyen. Közben mind a cpu, mind a gpu terhelés is szépen visszaesik, akár 40%ig is. Legdurvább ez a földalatti részeken, ahol 100FPS-ről esik vissza ~20ra. Függetlenül attól, hogy csak medium vagy max van beállítva, mindig lezuhan. Csak exit segít, akkor megint jó kb. fél óráig.
Valaki már kérdezte, de választ nem láttam; nálatok van eső, villámlás? Még csak Agropromnál járok, ez igaz, de pár napszakváltozás már lement..
Még egy érdekesség, úgy vettem észre, a korom sötét éjszaka alatt is aktív a sun shadow számítás, ha kikapcsolom, többszöröződik az FPS. Fura, mert a hajnali "script" indulásakor is megugrik, azaz nálam a világosodás alatt magasabb az FPS, mint korom sötétben, azonos helyen, lámpa nélkül, aktív sun shadow mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest