Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78 #3463 üzenetére
Nekem csak a zeneszerzo helyet mutatja a kepen, amit a tudostol vettem fel, mas cumo helyet nem latok rajta (az erdo terkepen), persze attol meg ott lehet valami, csak epp az erdoben nem koricaltam meg, mert nem kellett arra jarnom.
Sajna mint mondtam mar fingom nincs, hogy miket mondott a kamzsas urge, mindent megvettem tole, aztan eladtam neki fegyvereket vagy miket, es vissza is szereztem a penzt amit elkoltottemHabugi szoval jelzi a terkep ? akkor no problemo. A jatek vege utan amugy is vissza kell mentem Sotetvolgybe, mert 3 katonafaszi megbizott valami beazonositott bandita hidegre tetelevel, amit sikeresen teljesitettem, de untam visszamenni hogy leadjam a kuldit, csak Petrenkohoz mentem egyszer vissza, hogy megjavitsa a 3 ruhamat es fegyvereimet, meg eladtam egy rakas kepzodmenyt neki ami nem kellett.
sagajr78 meg kell nezzem, mert gondolom majd meg legalabb 1x vissza kell terjek Petrenkohoz javittatni a vege elott. Amugy tehetnel fel kepet azokrol a kepzodmenyekrol, en is mindjart csinalok 1 kepet a hatizsakomrol.Hmh, most jut eszembe, hogy minden 5 lepesben mentek, az is megvan amikor Petrenkonal vagyok, megyek megnezem azt a Droughboy-t vagy mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest