- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
Nézd meg a térképen a világosabb zöld csapatokat, hogy ki menne a célterületre.
Amikor útba esik egy ellenséges egység akkor nem szoktak tovább menni csak ha már ki van iktatva előlük. Indulj el feléjük és aki ellenség azt daráld le, utána már elindulnak.Célzott lövések segítenek ezen a problémán, főleg ha fejre irányulnak.
-
emre
veterán
-Elsősorban az 1.507-es pach-et tudnám javasolni. Én csak azóta tudok komolyabban játszani vele. (Nem írtad milyen verzsönnel játszol)
-Nézd meg a hullákat, lehet, hogy csak sebesült valaki és még agonizál egy kicsit.Mások még lehet írnak egyéb segítséget, pl. a sebesülési modell átírása, valamint mod-ok felrakása, de nem tudom melyiket kellene hogy jobban hulljon a férgese.
mod: Nekem volt egy szitu mikor épp a szolgálatal voltam, hogy a szeméttelep-agroprom közötti átjárót kellett védeni, és az elpusztitásra szánt ellen simán berongyolt (mid az összes, vagyis 1db ember) a katonák közé, majd szépen letérdelt középen.
Én meg vagy fél órán át vártam, hogy végre legyen valami támadás-szerű.
Meguntam, lekaszaboltam a csókát és akkor vette teljesítettnek a küldetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest