- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Rony949 #6477 üzenetére
Nem volt fenn. Nem vagyok jártas a Stalker játékok moddolásában. Anno végigvittem a SoC-ot és a CoP-ot egyszer, nagyon régen. Majd legközelebb, bár a nem mostanában lesz.
Dhampir: angolul toltam, de úgy is ült ez a poén, meg amikor ajánlgatja a csávó, hogy nézzek vissza a jövő héten, amikor olyan herb-ek jönnek hogy "higher than high" leszel tőle...
-
GypsFulvus2
őstag
Áh mindegy - ez a játék nem akarja, hogy én végigjátsszam.
Az Agroprom pálya előtt igen jól futott, bár volt néhány megakadás - ilyen több másodperces szünetek, amikor azt hittem lefagyott, de aztán tovább futott. Emlékszem régen a lemezes verzióm ilyenkor fagyott ki, szóval ezzel csináltak valamit. Agropromnál azonban kifagyott amikor a banditák rohamozták a stalkereket és onnantól kezdve visszatöltésnél végtelen töltőképernyőt adott mindegyik mentésem visszatöltésénél. Tehát nem csak a a gyorsmentés visszatöltésénél, hanem a "rendes", több órával az előtti mentéseknél is. Mindig a szerver szinkronizálása fázisban fagyott le a betöltés. Gondoltam, akkor használjuk a GOG verify/repair funkcióját, ha már van. Lefuttattam, és onnantól kezdve már a játékot sem töltötte be. Jó, akkor a savegame-ek megtartása és teljes uninstall-reinstall. Ez is megvolt, de ekkor újra megállt a mentések betöltése a szerver-szinkronizálás fázisban. Itt feladtam, uninstall. Kár érte, mert sok szempontból élvezetesebb a játékmenete, mint a SoC-é. -
GypsFulvus2
őstag
Üdv, Urak!
Egy kis segítség kéne, ha valaki még erre jár. Nemrég megvásároltam a 3 Stalker játékot a GOG-on, és az első részt már végig is vittem. Nagyon stabil volt, 40 óra alatt kétszer fagyott ki mindössze. Ezen fellelkesülve feltenném a Clear Sky-t is, amit anno nem tudtam a dobozos változatával végigjátszani, mert Pripyaty után kb. percenként omlott össze.
Egy dolog viszont már akkor is idegesített a játékban: hogy állandóan a frakcióháborús küldetések után kellett rohangálni, meg az azonnal respawnoló rosszfiúkat irtani, védeni a béna kacsa stalkereket stb..
Rémlik, hogy volt anno egy olyan mod, amivel végleg ki lehetett irtani egy frakciót, így megteremtve az áldott nyugalmat. Most viszont nem találom ezt, guglival sem (csak a The Fraction War-ra van találat, ami pont kiterjeszti ezt, szóval felejtős). Valaki tudná linkelni ezt a mod-ot, ha jól emlékszem, és tényleg van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged