Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
This file executes STALKER - Clear Sky, waits for 30 seconds and then sets the affinity to all four cores.
-
Sonja
nagyúr
No, ma végre rászántam magam és feltelepítettem. A grafikára és a gépigényre voltam csak kíváncsi. Driverben AA-t és AF-et kikapcsoltam, a játékba DX10 és minden beállítás maxra tettem, a felbontás 1360x768 és Vista x64 alól futtattam. Az eredmény, hogy rögtön kezdésnél a házban 10fps, amikor kimentem a szabadba 6fps!
Egyértelmű volt, hogy DX9-be játszom majd vele, de kíváncsi voltam, hogy DX10-ben milyen a látvány. Ami tény, hogy a fénykezelés engem kuvvára idegesít!

-
Sonja
nagyúr
Kis Performance teszt, KATT!

-
Sonja
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
Tény, de annyiban igazat adok az oldalnak, hogy rettenetes bugos a progi! Hiába jó a játék, ha a bugok elveszik az ember kedvét a játéktól. Ahogy olvasgatom a külföldi fórumokat, még a patch-ek feltelepítése után is rengeteg a hiba! Meg pl. csökken a sebesség a legfrissebb patch után.
Úgy gondolom, hogy ennek még igen csak később kellett volna megjelennie, nem ilyen "félkész" állapotban. Szerintem. 
-
Sonja
nagyúr
Egy újabb értékelés, KATT! Jó sokat adtak rá...

-
Sonja
nagyúr
Feltette valaki az új patch-et (1.5.04)?
Állítólag csökken az fps.
Kipróbálhatná valaki! 
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki nem tudná, akkor megjelent az International 1.5.04 patch, KATT!

-
Sonja
nagyúr
Tévedsz, nem ár szempontjából kell nézni! Termékstrukúrálisan a 4870 ellenfele a GTX 280, a 4850-nek pedig a GTX260. Az, hogy olcsóbb a 4870 a GTX280-tól, az ATI agresszív árazásának köszönhető (ami a vásárlóknak jó természetesen). Bárhogy csűröd-csavarod, VinoRosso-nak van igaza! Ami a legnagyobb tény, hogy piszok jól sikerültek a 4800-as ATI kártyák.
Szerk.: Mielőtt kérded, a 4870 X2-nek nincs nV-s ellenfele (az SLI/Tri SLI nem az)!
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
"Érdemes még azt is tudni, hogy a játék nem használ egy processzormagnál többet."
Ahha, a fentebbi linkem szerint meg intenzíven használja a 4 magot is. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
Interceptor
üzenetére
Mint mondottam, idehaza nincs kint hivatalosan.
Majd Szeptember 26.-án jelenik meg, utána játszok vele (remélem, hogy tovább nem húzzák a megjelenést). -
Sonja
nagyúr
válasz
Interceptor
üzenetére
Én sehogy nem nyomom, mivel még nem jelent meg.
Természetesen magyarul szeretném megvásárolni. 
-
Sonja
nagyúr
Hopp, találtam performance tweak-et, KATT! Ha valaki tud németül, akkor fordítsa már le a legelső hozzászólást, amiben pontokra van szedve, hogy mit kell csinálni. Előre is köszönöm!

-
Sonja
nagyúr
Most már "biztos" a késés, KATT!

"Kapható: 2008. szeptember 26. után"
-
Sonja
nagyúr
STALKER: Clear Sky patch v1.01, KATT!

-
Sonja
nagyúr
GameStar S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky - HD Videóteszt, KATT! Ha valaki le akarja tölteni az FLV-t, annak tessék. Jobb gomb, "Hivatkozás mentése más néven..." opcióval mentsétek a file-t! FLV HD videó (~320MB)

-
Sonja
nagyúr
Na, lehet most már játszani, mert feltünt egy bizonyos "Russian to English Text".

-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is írtam, hogy a nyelvtanba... Ha pedig fórum, akkor ki is javíthatom.
Téma lezárva részemről. -
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
És ez miért kell? Ugyan úgy belekötsz te is.
Nem, nem "kurvamindegy".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sebaj, a fő, hogy megy! 
Más ötletem egyelőre nincs.

Szóval igaz.
Úgy gondolom, hogy ennek még igen csak később kellett volna megjelennie, nem ilyen "félkész" állapotban. Szerintem.