- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
Mozso26
üzenetére
Én ezt fogom felrakni amikor befejeztem a SoC-t:
Clear Sky Complete (2010) v1.1.3 mod, azt nem tudom hogy ebben benne van-e az
- Absolute_Nature_2_CS
- Absolute_Structures_v1
- CS_Complete_1.1.3_Realistic_WeaponsRemélem olyan is válaszol aki jobban tisztában van vele, mert engem is érdekel.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Mozso26
üzenetére
Szerintem segítettem elfoglalni a machine yardot, de nem kaptam semmit érte, talán nem voltam aktív eléggé...
Na mindegy, elég jó artifact jeid vannak, mit tudnak amik az inventorydban vannak?
Illetve hol tudom megszerezni azt az infot, h hogyan tudja moddolni a géppisztolyt a szaki? Idegesít, h az az egy küldi van és nem tom hol kell megszerezni a pen drive ot. -
BalaNce87
addikt
válasz
Mozso26
üzenetére
jah igen, egy stone flowert
Azt már eladtam asszem
Meg találtam azóta egy fireballt is meg két flasht, meg egy gravit, ami 12 ezret ér és plusz húsz kilót jelent
Dehát még csak két artifact helyem van. De mondjuk én stalker ruhára gondoltam nem erre a szar bőr mellényre
Szóval akkor ennél jobbat nem is kapsz itt a mocsárban?
Próbáltam egy kétszer átfutni a kidőlt fán, de addigra mindig kiszed a gépágyú
És hogyan lehet a renegádokat kiirtani? Mert kiszedtem őket pl északkeletről de visszajöttek, mert ugye a társak nem jöttek velem. Ők most meg vannak elégedve a helyzettel
Új hozzászólás Aktív témák

- Commodore 64
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na mindegy, elég jó artifact jeid vannak, mit tudnak amik az inventorydban vannak?
Meg találtam azóta egy fireballt is meg két flasht, meg egy gravit, ami 12 ezret ér és plusz húsz kilót jelent