- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
Mozso26 #4648 üzenetére
Én ezt fogom felrakni amikor befejeztem a SoC-t:
Clear Sky Complete (2010) v1.1.3 mod, azt nem tudom hogy ebben benne van-e az
- Absolute_Nature_2_CS
- Absolute_Structures_v1
- CS_Complete_1.1.3_Realistic_WeaponsRemélem olyan is válaszol aki jobban tisztában van vele, mert engem is érdekel.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Mozso26 #1590 üzenetére
Szerintem segítettem elfoglalni a machine yardot, de nem kaptam semmit érte, talán nem voltam aktív eléggé...
Na mindegy, elég jó artifact jeid vannak, mit tudnak amik az inventorydban vannak?
Illetve hol tudom megszerezni azt az infot, h hogyan tudja moddolni a géppisztolyt a szaki? Idegesít, h az az egy küldi van és nem tom hol kell megszerezni a pen drive ot. -
BalaNce87
addikt
válasz
Mozso26 #1582 üzenetére
jah igen, egy stone flowert
Azt már eladtam asszem
Meg találtam azóta egy fireballt is meg két flasht, meg egy gravit, ami 12 ezret ér és plusz húsz kilót jelent
Dehát még csak két artifact helyem van. De mondjuk én stalker ruhára gondoltam nem erre a szar bőr mellényreSzóval akkor ennél jobbat nem is kapsz itt a mocsárban?
Próbáltam egy kétszer átfutni a kidőlt fán, de addigra mindig kiszed a gépágyú
És hogyan lehet a renegádokat kiirtani? Mert kiszedtem őket pl északkeletről de visszajöttek, mert ugye a társak nem jöttek velem. Ők most meg vannak elégedve a helyzettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged