Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
Mozso26
üzenetére
Én ezt fogom felrakni amikor befejeztem a SoC-t:
Clear Sky Complete (2010) v1.1.3 mod, azt nem tudom hogy ebben benne van-e az
- Absolute_Nature_2_CS
- Absolute_Structures_v1
- CS_Complete_1.1.3_Realistic_WeaponsRemélem olyan is válaszol aki jobban tisztában van vele, mert engem is érdekel.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Mozso26
üzenetére
Szerintem segítettem elfoglalni a machine yardot, de nem kaptam semmit érte, talán nem voltam aktív eléggé...
Na mindegy, elég jó artifact jeid vannak, mit tudnak amik az inventorydban vannak?
Illetve hol tudom megszerezni azt az infot, h hogyan tudja moddolni a géppisztolyt a szaki? Idegesít, h az az egy küldi van és nem tom hol kell megszerezni a pen drive ot. -
BalaNce87
addikt
válasz
Mozso26
üzenetére
jah igen, egy stone flowert
Azt már eladtam asszem
Meg találtam azóta egy fireballt is meg két flasht, meg egy gravit, ami 12 ezret ér és plusz húsz kilót jelent
Dehát még csak két artifact helyem van. De mondjuk én stalker ruhára gondoltam nem erre a szar bőr mellényre
Szóval akkor ennél jobbat nem is kapsz itt a mocsárban?
Próbáltam egy kétszer átfutni a kidőlt fán, de addigra mindig kiszed a gépágyú
És hogyan lehet a renegádokat kiirtani? Mert kiszedtem őket pl északkeletről de visszajöttek, mert ugye a társak nem jöttek velem. Ők most meg vannak elégedve a helyzettel
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na mindegy, elég jó artifact jeid vannak, mit tudnak amik az inventorydban vannak?
Meg találtam azóta egy fireballt is meg két flasht, meg egy gravit, ami 12 ezret ér és plusz húsz kilót jelent