- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Superman #916 üzenetére
na jó de anno meg azon reklamáltak az emberkék, hogy túl könnyű a játék. Most meg nehéz az a nem jó, de lehet állítani a fokozatokon, hogy kinek mi a megfelelő. Szerintem az aranyközépút a nyerő. Én mesteren tolom, és így valóban túl nehéz, pl amikor a mocsárból mentem át a kordonra, először a katonai helyőrség felől, akkor vissza kellett mennem a mocsrába elmenni a géptelepig, aztán onnét a stalker bázishoz át a kordonba, mert nem tudtam átjutni sehogyan sem a golyószórón. Egy lövés és összesetem, még arra se volt esélyem, hogy folymatosan tolva magamba az elsősegélycsomagokat túljussak valahogy. Jellemző, hogy újoncon kezdtem, és a kordonig eljutva 30 mentést csináltam csak( főleg bugok miatt ) addig masteren 100 körül( a nehézség miatt )
-
kmiki20
senior tag
válasz
Superman #916 üzenetére
Próbálj meg fejre lőni, nekem bejött (2-3 jólirányzott lövés és még a katonák is kifekszenek).
Más.: mint írtam a főszálon nem tudok továbbmenni, ezért össze vissza kalandozom a zónában (ennek egyik eredménye volt, hogy kiestem a pályáról
), most vmi monolitok területén kószálok, elég erős banda. Járt már vki arrafelé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest