- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
A helyszínek listája megvan és ott is lehet ugrálni, de ha átlapozol a másik oldalra, ott van egy kifejezetten Teleport almenü. Annak viszont üres a listája, de fel tudsz bele venni tetszőleges pontokat és később oda ugrani.
Megj: A nem SeregA-Lus verzióval eljutottam Yantarba, de ott meg bekövetkezett egy olyan hiba, amit még a CS nagyon korai állapotában riportoltak a GSC-nek: egy nem definiált sqad-ot telepített a bunker köré. Aztán 4-5 betöltés kisérlet után sikerült tovább mennem.
Lehet, hogy még csiszolniuk kellene, vagy csak az én környezetemet nem szereti (w8.1 64 bit).Mindegy, ha hibát találtok a fordításban, jelezzétek, én meg megnézem azt az SGM modot, amit Shield talált.
Elvileg a CS alapjáték, plusz 73 új feladat, s frakcióháború kiterjesztve, sok új karakter, fegyverek, tárgyak, némelyike benne ehet ebben a Változás Ideje modban is.Arra mindenképp kiváncsi vagyok, ha valaki Borongósban felveszi a "szállíts a Csaposnak kajacsomagot" feladatot, az hogy megy ebben a modban. A szöveg szerint meg kell várni Szidorovics futárát, tőle átvenni a csomagot majd azzal tovább menni, de sehol egy jel arra, hogy hol kéne a futárral találkozni. Ezek a marhák meg körbetelepítették aknákkal a tanyájukat, be még csak bejutottam, de ki már nem sikerült. Lehet, hogy valamelyik detektor majd segít megtalálni az aknákat, de így elég frusztráló a dolog. Még arra vonalra is raktak aknát közben, ahol bementem. Lehet, hogy nem kellett volna ott aludni...
Amúgy a frakcióháborút ebben is kibővítették. Amíg a Szeméttelepen (vagy Agrorpomban) nem vállaltam fel banditák kifüstölését, addig nem volt semmi ilyen, de azóta akárhova bemegyek, ha van ott bandita csapat, jön a feladat, hogy el kéne intézni őket. Pedig nem álltam be sztalkernek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Adobe Photoshop
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest