- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
remington2 #1062 üzenetére
Nincs igazad.
Mondok egy ügyes parabolát, hogy megértsd: tegyük fel, 2 nőt hasonlítunk össze. Az egyik buta és nem túl szép, unalmas társaság. A másik gyönyörű, csupa izgalom vele az élet, csak defektes és képtelen vagy elviselni. Természetesen az utóbbi a CS. Természetes, hogy semmi keresnivalója abban a topikban, ezért nagy kár érte. Nem vagyok derűlátó a peccsekkel kapcsolatban sem. A SoC nálam még a legújabb peccsekkel is elfelejtett abszolválni nekem taskokat. Hiába csináltam meg, nem történt semmi. 3x öltem meg a zombikat a mocsárban, de sosem fogadta el nekem... Amúgy, nézzünk szembe a tényekkel. Szerintem, ahogy a Gothic 3 is, ez is otromba nagy bukta lesz, és megmarad rétegjátéknak, mert egy botrányos állapotban kiadott stuffként marad majd meg az emlékezetünkben. Mert az eladási mutatók sajnos nem kedveznek az utólagos fejlesztéseknek, és a budget kategóriában ritkán lesz valamiből klasszikus. Olyan, mint a Boiling Point: szép volt, tele volt rengeteg lehetőséggel, valódi úttörő ötletekkel - nyitott játékmenet, frakciók, hatalmas területek, autóvezetés (nem ismerős a koncepció? jaa... de, ezt ígérték az első Stalkerbe!) - 2005-ben (!), csak éppen nem volt túl játszható a bugok miatt... Ez van most is, amennyire a kommentekből kiszűrhető. Én csak holnap állok neki komolyan, majd akkor számomra is kiderül.
-
VinoRosso
veterán
válasz
remington2 #1062 üzenetére
olyan hogy rossz fejlesztők blog olyan nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest