- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Zsolt!! #2289 üzenetére
Az a helyzet, hogy az elején segítetettem sultannak kilőni a másik hajón levő embereket. Lehet, hogy ezért nem lesznek barátok? Mert a bloodsuckereket kiirtottam a pincéből.
Amúgy az gáz, ha úgy szerzek veles detektorokat, hogy beard mindkét csapatát kiszedem? A hatása csak annyi ahogyan láttam, hogy beard nem ad több ilyen küldetést, mert mindkét csapata eltűnt
Amúgy hol találom azokat amiket kér? Mert nekem sosem azt adja ami kell, mindig másokat, értéktelenebbeket. És mire odajutok addigra már kiírja, hogy másnál van és csak a Vintaromért adja ide vagy annyi pénzért, amennyiért nem éri meg.
Szóval hogyan keressem azokat, amiket megrendel? Mert az elsőnél, amit elvállaltam, annál kilőttem a srácot, akinél volt. És nála is volt egy Veles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest