Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- A Mate 80 széria csúcsa
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Ha Win7-ed van tök felesleges a tűzfal. Én sem használok tűzfalat mióta megvan a gép (tavaly június óta, azóta a rendszer sem lett újrarakva) és még mindig nem szedtem be semmit. Csak egy NOD32 fut a gépen meg a Win7 tűzfala. Ha nem bóklászol megbízhatatlan helyeken akkor nincs is szükség tűzfalra igazából. Csak egy plusz felesleges program, erőforrás zabáló szar mind.
Egy személyes tapasztalat: Azóta nem használok tűzfalat mióta egyszer 3-4 éve az Agnitum Outpost tűzfalat használtam aztán egyszer csak elkezdett random kékhalálozni a gépem. Nem tudtam rájönni mitől van, mikor egyszer uninstalláltam és egyből megszűnt a random crash... Azóta semmit nem használok és nincs is szükségem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PLC programozás
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield