- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Apple iPhone 11 - népalma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Oké, ne érts félre, nem vitakeltési szándékkal írtam le a véleményem, neked megfelel meg másnak is biztosan, nekem szúrja a szemem ezért inkább nem használom. Mindenki aszerint játszik ahogy őneki a legmegfelelőbb, a legjobb játékélményt nyújtja. Én az első végigjátszást a fegyver addonnal csináltam, nem is lenne vele semmi gondom ha nem lennének ilyen hipertáposak (tulajdonságban és árban egyaránt). Amit linkeltem Thunder Breakweathert nemrég ez is kb olyan mint az SGM 2.0-ban az AEK volt, 400 méterre lévő célpontot leszedek vele egy lövéssel, a legjobb Sniper puskákra ráver a játékban, ráadásul alig van szórása és sorozatlövő. Van akkor a másik kedvencem, nem jut eszembe már annak a sörétes puskának a neve, de miután teljesen feltuningoltam olyan picire összement a célkereszt még álló helyzetben is hogy szintén 150 méterre álló mutánst leszedtem vele 1-2 lövésből. Ilyen sörétes nem létezik szvsz a világon, ami maximális lőtávolságra is 100% pontossággal lövi ki a sörétgolyókat.
Nálam ez a két fegyver már betette a kaput, a többit ki sem próbáltam inkább
Szó mi szó, túlságosan leegyszerűsítette, megkönnyítette a játékot, mind megélhetés mind túlélési szempontokból. 
Még egyszer leírom, nem vitát szándékozok kelteni, meg nem akarok senkit lebeszélni a használatáról, egyszerűen a személyes tapasztalatom, véleményem írtam le a dologról. Nekem nem jött be... Továbbiakat nem szándékozom hozzáfűzni ehhez a témához, sikerült mindent leírnom amit szerettem volna

Peace és további jó játékot

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nálam ez a két fegyver már betette a kaput, a többit ki sem próbáltam inkább
Szó mi szó, túlságosan leegyszerűsítette, megkönnyítette a játékot, mind megélhetés mind túlélési szempontokból. 
shield