- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Yutani #37780 üzenetére
Hogy fut a gépeden, optimalizáltak rajta? Én még nem döntöttem, lesz-e hardver vásárlás.
Nem tudom, hogy maradjak-e az Intelnél vagy próbálkozzak meg az AMD-vel.
De már azon is gondolkodtam, hogy összedobok egy gépet használt cuccokból, igaz, ezt nem kedvelem, azért körül nézek az Aprón.Már jó néhány végigjátszásba bele néztem, sajnos nem Stalkeresek. Azon röhögök (sokszor bosszankodom), hogy a stash-ért át vágnak a területen, amiben van pár konzerv és öt pisztolylőszer, de a jó fegyvereket eldobálják, van aki a képződményeket is.
"Mondjuk én nem rohanok át a játékon, hanem járom a Zónát, felfedezek, gyűjtögetek."
Ebben hasonlítunk.Boldog Új Évet Stalkerek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Update 10.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest