Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Yutani
üzenetére
Hogy fut a gépeden, optimalizáltak rajta? Én még nem döntöttem, lesz-e hardver vásárlás.
Nem tudom, hogy maradjak-e az Intelnél vagy próbálkozzak meg az AMD-vel.
De már azon is gondolkodtam, hogy összedobok egy gépet használt cuccokból, igaz, ezt nem kedvelem, azért körül nézek az Aprón.Már jó néhány végigjátszásba bele néztem, sajnos nem Stalkeresek. Azon röhögök (sokszor bosszankodom), hogy a stash-ért át vágnak a területen, amiben van pár konzerv és öt pisztolylőszer, de a jó fegyvereket eldobálják, van aki a képződményeket is.
"Mondjuk én nem rohanok át a játékon, hanem járom a Zónát, felfedezek, gyűjtögetek."
Ebben hasonlítunk.
Boldog Új Évet Stalkerek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield