- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #36736 üzenetére
Na fasza... A boltos irat nekem sincs sehol és akit kiszabadítottam csak áll ott. A kikötős megvan asszem. amúgy érdekes, hogy egy jó pár iratot csak véletlenül találtam meg, mert a térkép nem jelezi őket, véletlen belebotlottam.
A mocsári doki ki van nyúlva valamelyik utca sarkon találtam rá. Igen ezek nekem is megvoltak. Az amulettekből 3-at találtam meg és a Mosodában lévő szemüveges csóka jópénzért megveszi őket 35-45 ezerekért, de még így sincs meg az 1 millió. Az óvoda? Nem, ha a bejárat közelébe megyek eldobom a kanalat. Tetszik ez a mod, de valahogy nagyon üres nekem. Sehol egy lélek az egész városban ez eleinte jó feeling, de egy idő után unalmas. 2 feladat aktív a maradék 3 doksi a 31-ből, meg az "események láncolata". Úgy tűnik, hogy amíg nincs meg a pénz addig senki nem ad feladatot. Asszem részemről ez így ennyi. Nagy kár, de egyenlőre nem látok módot ekkora összeg összeszedésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő