- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #35915 üzenetére
Én is mint Timistrike, az elrejtése mellett döntöttem. A legegyszerűbb szerintem, a Jupiter üzemben keresni egy tárolót. A lépcsőházban legfelül, vagy a legfelső emeletén is találsz. Az elbukott medált is vissza fogod kapni egy későbbi sztorinál.
Nálam is az alábbi minta jött be: futni, zombit vadászni, fejleszteni. Amikor megkaptam az első spéci detektort, már elég pénzem volt a fegyver és a páncél fejlesztéseimre. Onnantól anomália túrás, zsoldosok leszedegetése távolról, mert qrva jól lőnek, és gyorsan kopik a ruha. Szerintem erre az ellenőrző pont a legalkalmasabb, simán be tudod csalogatni a mutánsokat, lehetőleg minél durvábbakat. Ekkora ugrásokkal simán felmész egy tetőre, és eleinte kummantasz. Volt, hogy az ormányosok 4-5 zsoldost hagytak, mire beszálltam. Lassan jutottam előre, de szépen nőtt a tárcám. Fontos, hogy ne egy bázison lévő helyet válasz a cuccaid tárolására, mert azt bukod, ha változik a tulaj. Pl a bandita bázison a páncélszekrény... -
Timstrike
tag
válasz
Dhampir #35915 üzenetére
Lehetőleg minél több pénzt kell gyűjteni mert a javitások meg fejlesztések hamar leszivják a pénzed. Javasolni tudom,hogy a Jupiter üzem közelében levő zsoldosokat minél töbször kell likvidálni(elég jó cuccok vannak náluk) vagy artikat gyűjteni és eladni(persze az olyanokat amelyek nem annyira fontosak és hasznosak).A zsoldos meg a napkelte ruhákat is eladhatod,hogy egy jobb felszerelést tudjál vásárolni a Bárban levő kereskedőtől.
A Jupiteri támadásnál én a testvér mellé álltam és még mielőtt a Sherkán-al való találkozásra indultam minden jó cuccót elraktam mert tudtam(persze azelőtt már egyszer én is megszívtam),hogy mi vár rám.Később meg ugyanott megtaláltam mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest