- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Papa Joe #35918 üzenetére
Én is ott dugtam el minden cuccomat, a megmentésem után szépen fel is szedtem mindent. Egyébként a banditabázist gond nélkül ki is takarítottam, a széfben hagyott cuccaim meg is maradtak. A másik biztos pont a konténer raktár melletti kis hídnál az 5 zsoldos kiiktatása, a cuccaik tuti jövedelemforrást jelentenek. Ahányszor útba esik, mindig biztos pénz.
Más, mikor sikeresen felrobbantunk az X5 laborban és szerencsésen átkerültem a túlvilágra, itt már jött néhány nem igazán tetsző történés. Mondjuk mindenem odalett, a ruhám meg a pénzem megvan (több mint 600 ezer), de hogy egy flaska víz van nálam, sőt már el is fogyott, az gáz. Néhány zombi lő rám, másikak nem törődnek velem. Aki lövöldöz, néhányuk lekéselhetetlen. Akit sikerül lemészárolni a híd környékén, hiába veszem el a cuccaikat, amint kézbe venném valamelyik fegyverüket, eltűnik. Most itt tartok, és ez a rész nem tetszik. Mondjuk nem kedvelem az efféle misztikus dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest