- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
üzenetére
Komolyan mondom, ettől a csiki-brikitől hányingerem van
Hogy mitől lett ilyen hülyén népszerű ez a szar nóta, nem tudom, de amikor valaki csak megemlíti, nekem ez az egész Zóna hangulat lesüllyed egyből valami parasztlakodalomba. Ennyire romboló hatású hangulatelemet még egyik játékban sem tapasztaltam, és ez nem maga a betétdal miatt van, hanem a miatt, hogy ilyen buzis divatot csináltak belőle. Feliratkoztam egy csomó Stalker csoportba, de mindenhol csak ezzel a csikizéssel tudnak előállni, a játékról már szó se esik újabban. Ahogy látom már ide is eljutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- BMW topik
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy mitől lett ilyen hülyén népszerű ez a szar nóta, nem tudom, de amikor valaki csak megemlíti, nekem ez az egész Zóna hangulat lesüllyed egyből valami parasztlakodalomba. Ennyire romboló hatású hangulatelemet még egyik játékban sem tapasztaltam, és ez nem maga a betétdal miatt van, hanem a miatt, hogy ilyen buzis divatot csináltak belőle. Feliratkoztam egy csomó Stalker csoportba, de mindenhol csak ezzel a csikizéssel tudnak előállni, a játékról már szó se esik újabban. Ahogy látom már ide is eljutott.
shield