- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
prodata2 #28832 üzenetére
Na, itt vagyok, kisse nehez lesz osszeszedni a dolgokat, ami ehhez a muvelethez kell, mert mar halvany gozom, hogy honnan szedtem le oket. (UI : szerencsere egy kulon konyvtarban tarolom oket ahogy latom)
1. Milkshape nevu program (ebbe tudod betolteni a Stalkerben szereplo fegyverek modelljeit, es rajuk huzni a boroket, azaz a DDS-eket)
2. X-ray plugin (enelkul nem tudod betolteni az .OGF-eket, ez a kiterjesztese a Stalker modelleknek)
3. Amit a Photoshopban csinalsz (a DDS-ek atalakitasa), abban kovesd FREE tanacsat, en nem probaltam ezt a TGA dolgot, mert en csak 1-2 atalakitast csinaltam, FREE utmutatasa alapjan (kepekkel erzekeltetve, azokat is elkuldom), de en csak a DDS-ben dolgoztam.
4. Ossze kell szedjek neked legalabb 1 modellt, hogy azon gyakorlatozz, megkapod az uj fegyver modelljet, es hozza az emlitett bukkfalapos kepet, valamint 1 kepet a fegyverrol, az itt is van :
5. A fegyverhez tobb bor van keszitve, ugyanis asszem a Misery-bol van, es egyes oroszok tobbfele bort csinaltak neki (szolgalatos, szabadsagos, rozsdas stb valtozat van).
FREE emlitette nekem - habar lehet hogy en is lattam, de most nem emlekszem, bocs kisse el vagyok most tajolodva, nem fog az agyam - hogy van egy olyan valtozat, amin a fegyver fem szine matt fekete.Nos, EZ KELL NEKUNK, ez a DDS, ezt atnevezed olyan nevure amirol tudod hogy majd a fegyver uj bore lesz, es akkor az altalam adott bukkfat szepen rateszed oda, ahol latod, hogy fa boritas van.Gyakorlatilag ennyi.
1 pixelnyit domborithatsz majd rajta, mert az utolso fegyver hatizsakos kepenel FREE igy jart el, es popecul nez ki.Most egyelore ez jut eszembe, aztan ha meg valami eszembe jut, akkor majd irok.Kozben feltoltom a hozzavalokat is.Ezt a hozzaszolast lezarom, mivel tobbfelol kell osszeszedem a cuccokat, majd amikor fel van toltve, akkor majd kapod hozza a hivatkozast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- Borderlands 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest