- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Antonius1978 #19446 üzenetére
Én találtam valahol egy FN 2000 fegyvert, de mivel az alapjátékban az volt az egyik kedvencem, úgy megörültem neki, hogy, hülyére fejlesztettem, és azt használtam sokáig. Úgy meg már nem kellett neki...
Linkek saját szerveremről:
AMK 2.0
AMK 2.0 Patch
WiP all in One english
WiP all in One english magyarítás
AMK 2.0 magyarításÉs persze a magyarázat. Ez a legfrissebb magyarítás az AMK 2.0hoz, és folyamatosan fogom feltölteni, hogy innen tudja mindenki leszedni. Az eng a fordítás, a weapons az OP ERIK által módosított fegyver konfig. Akinek ez nem kell, az csak az eng mappát használja...
Süni,Hubai, ez nektek is frissít!Antonius, Erik! Vannak még fordítandók, vagy befejeztétek? Mert akkor újrakezdem a játékot, tesztelésileg...
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mikrotik routerek
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vicces képek
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest