- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ok. Mert le van gyilkolva teljesen a ruhám és így a tonna zsoldos ellen nem sokra megyek, de még a laboratóriumba se ha lemegyek.
Egyébként elég idegesítő a mod spawnolása, leszedtem a két ártatlan zsoldos, vártam fél órát semmi több, kizsebeltem őket, bóklászok még és hirtelen előugrik 14 zsoldos. Éppen annyi előnyöm volt hogy elfussak, egy lövéses halál van.
Az izlomoknál még vicces volt mikor beteleportál 30-at és odakúrsz egy gránátot had fröcsögjenek, de ez így már fárasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Küszöbön az androidos PC-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest