Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Aarpok
üzenetére
Elméletileg járnom kellett ott, mielőtt elmentem Jupiterre, nem hiszem, hogy nem csináltam volna meg. Valahol elszúrtam, ez van. Megnézem, mikor van mentés és újra megcsinálok mindent. Csak zavar, hogy a 80 dobozom ugrik mindkét szerelőnél, a fullos SEVA, a 417 és egy csomó artifact. Még körüljárom a dolgot, de nem szeretek questet megoldatlanul hagyni. Csak ha belegondolok, hogy mit szenvedtem a mutánsvédelmi küldetéssel Noénál... uhhh.
(#13435) rétisün: Hogy érted, hogy területenként? Mármint az alapjátékban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgatós találkozó
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield