Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Medvelászló
üzenetére
Akkor elölről.
gamedata mappát töröld teljesen.
1) feltelpíted az SGM modot az "SGM_COP_v2.1_Full.exe" fájlal. (nem kell semmit állítani, megtalálja a játék helyét oda települ ahol a játék van)
2) utána ha megvagy fogod a "SGM_COP_v2.1_FIX_22.rar" -t, kicsomagolod és a gamedata mappát bemásolod a Call of Pripyat gamedata mappájáraa, felülírsz mindent.
3) Ezután a gamedata.7z fájlt ami itt "patch 2" néven van azt is kicsomagolod valahová és a tartalmát bemásolod a játék gamedata mappájára szintén. Felülírsz.
4) Ha kell Atmosfear 3 akkor kibontod a letöltött AF3-t kibontod valahová és TELEPÍTED a benne lévő EXE-vel. Atmosfeart ahhoz hogy normálisan működjön mindenképpen az EXE-vel kell telepíteni. Annyit próbálj meg hogy mikor telepíted az összetevőknél szedd ki a "Loading Screens" és "NanoHUD" opciókat hogy azok ne települjenek.
5) Ha megvagy jöhet a "AtmosFear 3 for SGM 2.1 fixed.rar". Kibontod valahova, ismét felülírod a fájlokat a játék gamedata mappájában.
6) Angolosítás. Ugyanaz a metódus. Kibont valahová, bemásol, felülír.
7) "SGM2.1 - AF3 + Rulix AI + Dynamic News.7z" ugyanaz a metódus megint. Kibont, másol, felülír.
Nem akarlak hülyének nézni tényleg
De ha így csinálod és normálisan másolgatod a tartalmakat és felülírsz mindig normálisan mindent akkor MENNIE KELL, egyébként tanácstalan vagyok hogy mit ronthatsz el ha ezeket nem. De én még mindig arra tippelek hogy valamit félremásolsz és azért nem indul. 
MÁS: Az artifact addont én nem használom (nem is tettem be a listámba) mert nálam fagyott tőle a játék egyfolytában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De ha így csinálod és normálisan másolgatod a tartalmakat és felülírsz mindig normálisan mindent akkor MENNIE KELL, egyébként tanácstalan vagyok hogy mit ronthatsz el ha ezeket nem. De én még mindig arra tippelek hogy valamit félremásolsz és azért nem indul.
shield