Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanS20
csendes tag
Helló újra! Enot után kipróbáltam a CoC-ot, ami sajnos unalmas volt számomra (tudom még csak mod alap). Most a Way to pripyat-ot gyűröm, már a vége felé vagyok, nagyon stabil, nagyon jó mod, ám kicsit rövid. Ha ebbe tettek volna annyi tartalmat mint az Enotba, életem végéig ellennék vele.
Most az AMK 2.0 Devolution fog jönni, főoldalról töltöttem telepítőt és fixet, viszont a magyarítás link nem működik. Erre kérnék egy segítséget, h valaki dobja fel. Előre is köszönöm. Egyébként jó az AMK?
És ezen kívül talán van még új küldi/új fegyós mod? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most az AMK 2.0 Devolution fog jönni, főoldalról töltöttem telepítőt és fixet, viszont a magyarítás link nem működik. Erre kérnék egy segítséget, h valaki dobja fel. Előre is köszönöm. Egyébként jó az AMK?
shield