- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tojasosgomba
csendes tag
Hali, lenne egy kis problémám.
A monolitosokat próbálom beszervezni a szabadsághoz vagy a szolgálathoz, hogy a vezérük eljöjjön velem Pripyatba, de sajnos sehová sem sikerül. Bármelyiküknek is adom a PDA-t amin a szolgálat alapítóinak utolsó üzenete van, egyikük sem bízik bennem. A tudósbunker őrzésére a szabadságosokat kértem fel, az egyik tagjukkal voltam magánakción, de ez a pda-val együtt is úgylátszik hogy kevés. Mit kellene még tennem ? Egyelőre most még nálam van a pda, bármelyiknek oda tudom adni, csak kellene még valami hogy bízzanak bennem de nem tudok egyiktől sem küldetést felvenni. Valaki esetleg tud segíteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest