- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci984
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A szüleim most vettek amerikában egy panasonic hordozható dvd lejátszót, direkt olyat kerestek, amire az volt írva, hogy szabad régiókódos.
Kint kipróbálták, működött, majd itthon nem játsza le a lemezeket, és azt írja ki, hogy nem jó a régiókód. (Lehet, hogy az első beolvasást vette alapértelmezettnek, vagy mégsem szabad régiókódos).
Tudnátok segíteni, hogy mit lehetne csinálni vele?
Sajnos a panasonic szervíz telefonon gyorsan lerázott, hogy akkor valószínű becsapták őket, és nem szabad régiókódos (hivatalos best buy boltban vették így nem hiszem), de azt mondták, ezen nem lehet segíteni. Azért én bízom benne, hogy van valamilyen módszer.
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha tudnátok segíteni!
Köszönettel:
Laci -
Balint133
aktív tag
igen, hál istennek nincsen vele gond(deh kopp-kopp kopp lekopogom...) ne is legyen vele!!! Amúgy Jó Márka a Mintek, mert mikor feri ment a boltba, akkor eléraktak hármat is, ezt ami most van, egy philipset, egy samsungot...és nem tudott választani, aztán ezt ajánlották neki, mert Megbízhatóbb, sokat tud..stb...szal ott elterjedt a márka!!!
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Balint133 #17 üzenetére
Agostino 2. linkjén pedig viszonylag egyszerűnek tűnik a procedúra:
1.Kapcsold be a gépet
2.Nyomd meg a setup gombot
3.Válaszd a Prefences menüt ( nyomd meg a középső nyíl gombot, ez az Enter )
4.Írd be a jelszó kódot ( lejjebb azt írják, hogy ez 224455 )
5.Nyomd meg a bal és a lefelé gombokat egyszerre ( a kijelzőn megjelenik a REGION CODE 1 felirat )
6.Nyomd meg a számgombok valamelyikét 2-6-ig ( a kívánt régiókódnak megfelelően ) ( Próbáld a 10/0 gombot először, ha elfogadja, akkor nyomd meg a Setup-ot és a drive-od már régió független is )
7.Nyomd meg a Setup gombot a kilépéshez
Próbáld a 10/0 gombot először : szerintem ez lesz a 0-ás régió -
Balint133
aktív tag
oks THX, a 8 közül a 2es....jó, be is lőttem neki, de ugyanúgy Wrong regiont ír ki...v. lehet h. enm is azt a beállítást bizgálom...
-
Agostino
addikt
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, karácsonyra kaptam egy hordozható Dvd lejátszót, de az a gáz, h. amerikából származik(nem nem lopott, anyukám vőlegényétől kaptam) nah minden rendben is ment, amíg meg nem akartam nézni az Argo című filmet, ugyebár ez egy magyar film, és ott ezt valószínű h. nem forgalmazzák(argo), a lejátszó kiírta, h. ''wrong region'' tát a régió kóddal van baja, a kérdésem az lenne, h. lehet ezt a régió kódot módosítani vhogyan??
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest