- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Up!
-
nofene
aktív tag
Up!
-
nofene
aktív tag
Helló!
No Szigetnek vége és még a pénzem semmi ittam el teljesen, bár árérzékenyebb vagyok mint valaha. Szóval akkor mostmár aktuális lenne a biznisz, majd mindennap vagyok Pesten, úgyhogy ne kíméljetek adjatok egy 939-es lapot és 2x256 ramot!
Up! -
nofene
aktív tag
Hi 4 all!
No egy utsó Up! jó Szigetet mindenkinek, aztán ha vége és kialudtam magam, akkor lebonyolítjuk a bizniszek sorát.
Mellesleg: ''Idegenszámítógépek''.hu: GigaByte GA-K8NSC-939 (S939-nForce3 250GB-Dual DDR 400-AGP-SATA) /3 év Garancia/ 14 280 Ft 17 850 Ft
Szal lapban most ezen gondolkozom, mégiscsak 3 év gar, bontatlan stb.
DE ram még mindig nincs hát senki nem akar 2x256 helyett 2x512-öt? -
nofene
aktív tag
Up!
-
Ivanchen
tag
már nem kell alaplap?
-
Ivanchen
tag
nos?
-
Ivanchen
tag
ASUS A8V Delux dobozos....
Bővebben: link
Wifi kártya nincsen benne.... -
nofene
aktív tag
Up! Adjatok ramot meg lapot olcsón!
-
nofene
aktív tag
válasz
überfaller #31 üzenetére
Hoppá ez az 5let nagyon teccik! Ha megoldható akkor akár azt is meg tudjuk csinálni, hogy én megveszem aztán a 3rd-Eyet meg eladom Neked.
-
nofene
aktív tag
Tudom-tudom napi két UP! de mivel holnaptól nem lesz gépem ezért (áp)olgatni kell
-
nofene
aktív tag
Up barátaim adjatok ramot!!
-
nofene
aktív tag
fel-feL-fEL-FEL!
-
nofene
aktív tag
Up!
-
nofene
aktív tag
FEL!
-
nofene
aktív tag
Up! Up! Már itt van asztalomon a Venice adjatok alá lapot meg ramot
!
-
nofene
aktív tag
UP!
-
nofene
aktív tag
Up! Ramokat is ajánljatok légyszi!
-
lacafaca
addikt
-
Lala6
őstag
GigaByte K8NSC-939 Vadi új, bontatlan, 3év gari 18500-
-
nofene
aktív tag
válasz
FragMaster #11 üzenetére
Idézet a #4-ből ''Ja igen ezentúl kérnék mindenkit aki eladna, hogy jelölje meg az árat és akkor nem lesz belőle sértődés illetve egymás lehúzása.'' de még most mondok egy árat: 7,5k.
Az upot pedig köszi! -
FragMaster
addikt
2*256 hynix d43 ami megy 520-on mit ér neked?
fel -
nofene
aktív tag
Oks, köszönöm!
Esetleg, olcsó ECS vagy ASRock lapja vkinek? (Úgyis PCI-E váltok karácsony körül de addigis élvezni akarom a 939-et)
Szerk.: Hopp, úgy tűnik nem írtam le mindent amit akartam, tehát: gari annyira nem fontos DE a min 3 napra szükségem van, hogy 7végén rendesen leteszteljem a rendszert!
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Hi!
Szóval mondtam árérzékeny vagyok szal valszeg nem fog teceni de:
gaboooka: mondjuk 17,5k? (Veled beszéltem kb. 1 hete telefonon, egy 2800+ miatt?)
Neonoize™: ez valszeg már nekem drága lenne (főleg mivel bontatlan 3 év garos), erre 18k-t böknék.
És igen tudom, hogy több a kisker nettója mindkét lapnak, meg gari, meg új, meg bontatlanm de én ennyit tudok rá áldozni jelen pillanatban (persze alkudozni próbálhatunk).
Ja igen ezentúl kérnék mindenkit aki eladna, hogy jelölje meg az árat és akkor nem lesz belőle sértődés illetve egymás lehúzása.
Egyébként a ramok ára befolyásolja a lapra költhető összeget is, tehát lehet, hogy meg tudom venni akár Neonoize™ lapját is, csak akkor ramot kell okosban.
És akkor már azt is le kötném itt, hogy mivel szombatra tuti kell a lap ezért az addigra beérkező, számomra legjobb ajánlatot fogadom el. -
nofene
aktív tag
Sziasztok! Nos a gépfejlesztési projektem (némi prémiumnak és Uzsz-nek köszönhetően) a socket 939 felé vette az irányt. Ha minden jól megy holnap már a kezemben foghatom a 3000+ -os Venice procim és ehhez kéne nekem lap, lehetőleg péntek vagy szombat délutáni/esti budapesti átvétellel. Ja igen, mindenképp AGP-s kell!
Ezenkívül 2x256MB ramra is szükségem volna. Tuning nem kell de 400Mhz-en járjanak, szintén péntek este/szombaton tudom átvenni, Budapesten.
Alapvetően rendkívül árérzékeny vagyok, így valszeg a legolcsóbb megoldás fog érdekelni, de úgy, hogy a laphoz minden kieg kellene (ha lehet). Ezen tények miatt szvsz számomra a legmegfelelőbb 1 Abit AV8 és 2x256 Samsung TCC4-es (esetleg TCCC), de ha vkinek más 5lete vagy javaslata van szívesen fogadom.
Hajrá!
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest