- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
koszonom mindkettotoknek
anaqer: mar nem tudom hol, nezelodtem minden fele es valahol irtak, hogy tudja
(valami forumban, mert sajnos szinte csak ezekbol lehet valami infot osszeszedni a kartyarol, mert ahogy Keitario linkjeben is irja a srac: ''VIA's website doesn't say, and S3 sends me to VIA'')
monnyuk ez a ''Texturing and Lighting'' kicsit itt is elbizonytalanit, de igy, hogy ketten is mondjatok, hogy nem tudja, igy mar mas
megegyszer koszonom
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
válasz
VladimirR #29 üzenetére
Bővebben: link
Bár a tippem is ez lett volna, már más is foglalkozott a témával. Nincs benne -
VladimirR
nagyúr
Azt meg tudna mondani valaki, hogy T&L-re kepes-e a kartya?
gyarto honlapjan a kartyarol alig van valami hasznalhato info, forumokon meg hol ezt irjak, hol azt
koszonom -
b@ndi
tag
Udv,
Meg egy teszteredmeny:
3dmark2001se 1400 pont korul.
Filmet hibatlanul viszi, T/L-rol en sem tudok benne. Max shared memory 32mb (ez egy kicsit keves). Teljesitmenyben a TNT2-t veri meg, de az ultrat mar nem. Annyira nem voltam galad, hogy egy NFSU-t futassak rajta
Vas:
Nem pro,
ecs km400a chipset
tbred2000+
256mb/266mhz -
_Lacos_
tag
Nem tudom, h sima v pro, a lapra integrálva van (KM400).
Szerintem sima! -
sziszegő
senior tag
De ez az integrált csoda nem tudja azokat a ficsőröket mint a AGP-s nagytestvére nem? Azért érdekel mert ha nem túl drága szereznék egyet sok hasznos dolgát használnám.
-
sziszegő
senior tag
Az Asus A7V8X-MX lapjába is az van akkor nem?
-
sziszegő
senior tag
Hol lehet egy ilyen kártyához hozzájutnui és mennyiért?
-
Keitaro
addikt
A Unichrome-nak 1 pipe-ja van és 133Mhz-n ketyeg, míg a Unichrome Pro-nak két pipe-ja van és 200-on.
Viszont 2D-ben hardveres támogatás mindenféle videolejátszáshoz, és hasonló nyalánkságok jellemzik. -
_Lacos_
tag
A vas :
Abit Va-10 , 2500+ Barton , 256M/333 DDR
Q3demo001 : 800x600/32 - 42fps
3dMark2001SE : 1024x768/32 ~ 1400 pötty
T/L sztem nincs benne, bár kitudja ...
divx,xvid megy rendesen rajta
CMR2 , AvP2 minimálban megy rajta . -
_Lacos_
tag
Hi!
Apám gépébe ilyen integrált vga van !
Mi érdekel róla ?
bye -
Zoltán
őstag
A PH! keresője rengeteg találatot dobot a hírek között, de minden hírben csak az van, hogy ''ez az új alaplap ezzel és ezzel van szerelve meg S3 unichrome integrált vga-val, ami a 2d és 3d -ért felel''.
Szeretném legalább tudni, hogy tényleg tud-e valami minimális 3d-t. Mert ugyan ezt olvastam, de a directx szerint nem tud 3d-t. -
_Volkovy_
nagyúr
Irodába biztos jó,játékra biztos nem..
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Mit lehet erről az integrált vga-ról tudni? Mit tud? Csak annyit tudok róla, hogy mivel integrált, a rendszermemóriából adsz neki annyit, amennyit akarsz. Tud valaki specifikációkat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest