- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
rog
addikt
elvileg kell működnie a dvd lejátszásnak az s3 trio 3d kártyával.
gyakorlatban rövid idő alatt te vagy a második akinek problémája van vele. de elég ritka hardver ezért kicsi a valószínűsége, hogy valaki is megmondja, hogy miért nem megy nálad.
szal szerintem jobban jársz ha nem vársz a válaszra, hanem beruházol egy két ezer forintot és veszel egy s3 savege,ati rage, vagy nvidia *.* kártyát helyette.. -
Svenike
tag
köszönet a gyors válaszokért. Ezek szerint avval a kártyával, bizony nem tudnak majd DVD-t nézni, igaz? még meghajtó-progi frissítéssel sem, igaz? :F -
rog
addikt
vagy egy savage-re.
-
-
Svenike
tag
Húhú!
Lenne egy kérdésem: a drága jó szüleimnek van egy régi gépe. Ha jól tudom, 450-es pentium proci. Van benne ez a ''remek'' kártya. S3Trio 2D/3X vagy valami ilyesmi. :D Régebbi termékekben nem vagyok otthon. No,s zóval vettek bele egy combót. És, hát ugye, szeretnének DVD-t nézni rajta. Hnag van, kép nincs. Mi lehet a gond?
Minden haszálható őtletet szívesen fogadok. :DD -
-
-
-
XP lett feltéve a gépre, mivel mint kiderült, a Sony kamera CSAKIS WinXP alatt képes a megvásárolt Firewire kártyán keresztül letölteni a videot.
Win9x alatt csak USB-n lehet áttölteni a videót, az meg borzalmas lesz...
Közben beszéltem a sógorral, egyelőre csak állóképekkel fognak foglalkozni, mivel felvilágosítottam a helyzetről. Már nem bírtam tovább! :DD
A rendszergazda meg lelépett 20e forinttal, amit hardverre kapott... :C -
-
eddie303
őstag
Videókártyát mindenképpen, S3 Trio3D szokott lenni IBM-ekben, nem jó semmire. Még egy rendes XP drivere sincs, de arra úgyis baj lenne XP-t rakni. No meg van a faton a 2 vagy 4 gigás fájlméret korlát, asszem, inkább 2, ami tudtommal DV-nél 20 perc film.... Nagy szívás, az a rendszergazda vagy nem ért maga se hozzá, vagy menjen a @#%#ba...
-
A következő a helyzet:
A szerencsétlen sógoromat rábeszélte a rendszergarázdája (egy lepukkadt 40-es pacák, örök vesztes fajta) egy IBM 300GL 350MHz PII gépre, amiben alapból 64MB ram volt, egy 2 vagy 4 MB-os integrált S3 Trio akármi VGA.
Mindezt videoszerkesztésre ajánlotta a garázda... :O
Vettek hozzá egy Sony DV kamerát is. (Kamera 150e, gép 20e, no comment...:U)
Ebbe a gépbe tegnap beleraktam 512 MB (2*256MB) SDRAM-ot, amivel szépen megy most. A procival és az integrált VGA-val kapcsolatban aggályaim vannak. Az tuti, hogy gyorsabb procit kell szerezni a gépbe, de SZVSZ sz integrált S3 Trio alkalmatlan a videlejátszásra, méghozzá mindenféle overlay meg mittomén milyen képességek hiányzása miatt.
Ezt arra alapozom, hogy az áttöltött video anyagot full screen-ben pixelesen és alacsony framerate-rel játsza le a gép.
Kérdem én jól gondolom ezt? (Tehát proci csere és másik VGA?)
Sürgősen várom a segítséget, előre is köszi mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest