Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave64
aktív tag
A Turok esetében (1) csak 3dfxel ment ha jól emlékszem de gyönyörű volt és nem volt ronda képe
+
az ilyen bunda teszetek nem érnek semmit én láttam műközés közben
128as nvidiat voodoo 1, 2, banshee (ilyen nekem is volt), és 3at is és bizony verte az összes régi vackot
[Szerkesztve] -
Dave64
aktív tag
a gt jelzés minden cégnél csúcsmodell szerúséget jelent legalábbis az alap kártyához képest kiemelkedő teljesítményt nyújt.
-
Dave64
aktív tag
Csak az a rohadt microsoft tönkretette. A 3DFX nem volt benne 1gy buliban a májkroszoft meg úgy intézte hogy ne nagyon mennyenek az új játékok a voodookon. akkor még nvidia ati sehol se volt. a 3dfx egyeduralkodo volt. Még odapróbálkozott 1 utolsót az 5500al de aztán csődbement... sajna
-
Dave64
aktív tag
A Voodoo 3 at semmeképp. A savage4-nél kb 6-7-8 szor gyorsabb!!!!! hidd el tapasztalat.
-
Dave64
aktív tag
Annak idelyén egy remek ár/teljesítményű kártya volt (1999 esetleg 2000)
-
Dave64
aktív tag
Amúgy van nekem is 1 savage 4em. hát igen elég lassú. Annak idelyén még el Unrealozgattam vele de manapság csak egy irodai gépba ajánlanám.
-
Dave64
aktív tag
Sziasztok
Valószínüleg a procid sovány és a codekek erőforrászabálók próbáld ki a mplayert (windowsost) http://mpf.dzm.hu
szerintem ezzel elmennek a filmek a gépeden
Amúgy a gf 2 ben van hardveres gyorsítás meg hozzá letölthető filmnéző cumó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest