- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
9j9tz
csendes tag
-
9j9tz
csendes tag
-
9j9tz
csendes tag
Első posztom, próbáltam a lehető legjobb helyre bedobni, sry.
Ez sem mai monitor, de szeretem és számomra tökéletes, ezen hdmi és vga van, így volt az egyszerűbb, kérdés szempontjából szerintem lényegtelen.
Eddig 2x is próbáltam átalakítót, mindig összedugtam és jó volt évekig, feltételeztem, hogy most is így lesz, de sajnos nem. -
9j9tz
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy RX 6600-at, amin 4 kimenet van ugye, 1 HDMI és 3 DisplayPort. Régi kártyámmal (gtx 960) a másodlagos monitor VGA-DVI átalakítóval ment semmiféle probléma nélkül. A fő monitorom HDMI kábellel van bedugva, szóval értelemszerűen maradt 3 dp, amihez vettem egy aktív dp-vga átalakítót (cableexpert márka). A windows tökéletesen látja a monitort, mindent úgy csinál, mintha működne, viszont képet nem ad. Bios, illetve csökkentett mód alatt szintén működik, ezért kizárnám azt, hogy az átalakító nem jó. Elég hosszú ideje szenvedek a problémával és teljesen kifogytam mindenféle ötletből, ezért a ti segítségeteket kérném, tippem szerint a driverrel van valami gond, de már tényleg semmi ötletem. Egy régi Philips monitorról van szó, gondoltam hogy lecserélem, de kis másodlagos monitornak tökéletes lenne, fölöslegesen pénzt nem adnék érte.
Köszönöm nektek előre is a segítséget, hátha együtt jutunk valamire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest