- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
hi!
Mind ez attól függ mennyit szánsz rá.
Én a sherpákat tudnám ajánlani, nekem is ilyen van és bővel elég egy poló a kabát alá.
pár infó egy sherpa kabátról.
A Sherpa is kiváló minőségű kabátokat kínál, bár ez már egy magasabb árkategória. Cho Oyu kabátját a Sherpa extrémkabátjának nevezik. Vízhatlan, magashegyi, expedíciós és egyéb rendkívül szélsőséges körülményekre kifejlesztett kabát. Komoly lélegző képességgel, teljes mértékben vízzáró cipzárral. Ára 64.760 forint, de aki komolyan gondolja az expedíciózást, annak nem szabad, hogy az ár számítson.
amargo
szerk:
jajj azt elfelejtetem írni, hogy ez a kabát 2részes. a belső polar része ki cipzárazható és az is külön eléggé durva képességekkel rendelkezik.
no most már csak egy uccsó szerkesztés: az ára már nem ennyi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest