- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
na visszavittem es ott 5 perc alatt beuzemelte az arc!!! hat csak amultam bamultam. pont mindent ugy csinaltam neki megis ment azonnal!
na mind1 en mondtam hoyg nem vagyok elegedett kaphatnek e mast? mondtak hogy levasarolhatom hat vettem egy 5portos 100mbites switchet meg egy webcam-et amivel most szopok rendesen megint
hogy nekem sose jon ossze semmi......
-
pschio
őstag
a jelenseg ugyan az maradt
-
pschio
őstag
jo lenne egy ilyen dlink cucc. a baj csak az hogy nincs a mistralban
olyat vennek ha tudnek. en szegedi vagyok es itt mindenhol 10500 egy dlink router ugyan az a tipus mint amit irtal
a kabel egyaltalan nem hosszu mellesleg egy dlink hubbal volt osztva eddig a net es azzal nagyon szepen ment. azert megprobalom a 10mbit full duplexet -
pschio
őstag
tanacstalan vagyok. konfigolni sem tudom rendesen ezt a szart mert hol van setup hol nincs. dhcp be van kapcsolva ip-t automatikusan kernek a gepek. erted bejon gyorsan a setup oldal kattintok parat aztan kesz le is allt. tovabbi setupolas nemlehetseges. ilyenkor cuccok aramtalanit es akkor vagy bejon vagy nem. kisse erdekes. most viszem vissza tegnap vettem a mustärban. visszaveszik? mert nem akarok gariztatni 2 hetig. van valami 3 napos baromsag ugye? nagyon remelem mert rajukboritom az asztalt. asszem egy ilyenre cserelem le:
SURECOM EP-4904SX 4 PORT
Bővebben: link
nagyon remelem hogy mukodni fog ez a szar. kicsit csalodott vagyok. amuyg rajottem nem nehez ezt beallitani mennie kene. leszedtem az adsl tarcsazot auto ip keres beallitva. setup neha bejon neha nem. router 10bol ha egyszer connected allapotu. dhcp bekapcsolva bongeszo beallitva probaltam ugy is hogy nem allitok semmit a bongeszon. de netrol nem hallott. -
pschio
őstag
ha valaki egy configot el tudna kuldeni nekem annak nagyon orulnek.
[Szerkesztve] -
pschio
őstag
segitseget szeretnek kerni mert sehogy nem sikerul konfiguralom a rooterem!
vettem egy micronet sp888 dsl/cabel routert de egyszeruen nem sikerul beizzitani. a helyzet a kovetkezo:
dialcom adsl modem bedugvan a wan csatiba a gepek kabelei bedugva a rooterbe.
bongeszot inditom beirom 192.168.1.1 bejon a konfigos oldal. probaltam a setup wizardal de nem sikerul. configure resznel kivalasztom a PPPoE-t megadom neki a felhasznalot meg jelszot. ugyanitt van meg egy MTU nevu mezo amiben 1492-es ertek van megadva (ez nem tudom mire jo). connect on demand disabled, le apply-zom megjegyzi
halokartyamat is beallitottam megadtam neki egy ip-t: 192.168.1.11 (alhalozati maszk 255.255.255.0) (atjaro 192.168.1.1) ez a router ipje is. idozona beallitva
statusban megjelenik hogy:
WAN IP Configure : PPPoE Connection
WAN Status : Connected
Firewall Settings :
NAT : ENABLED
Hacker Attack Protect : ENABLED
DHCP server : ENABLED
Block Hacker Scan : ENABLED
Remote Management : DISABLED
a connected statusz azonban nem sikerul elerni elsore sosem.
mellesleg ha sokaig nem kattingatok a setupban akkor egy ido utan
operation time out lesz es akkor ki kell kapcsolnom a modemet
hogy ujbol mukodjon/bejojjona router setupja.
kerdeseim: a bongeszoben be kell allitani proxy-t? tarcsaznom kell akkor is ha mar router osztana a netet? jol allitottam be? mert ha igen miert nem mukodik? a tobbi topicban nem sikerult valszat lelnem a problemamrahogy tudom beallitani hogy a router mindig rajta legyen a neten? (a szolgaltato 24 orankent bont) miert van az hogy a 3 halokartyam kozul csak az egyikel jon be a setup oldal? van egy compaq (ezzel mukodik) egy intel es egy alaplapi halokartyam (ezekkel connection refused) ezt rohadtul nem ertem. ha valaki esetleg elkuldene nekem egy mentett config
beallitast az nagyon jo lenne. 3 gepre szeretnem oszatni a netet.
mindenkinek koszonom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest