- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tompika777
senior tag
válasz
bostone #38487 üzenetére
Erre a kérdésre a pontos válasz engem is érdekelne,mert nálam is hasonló eset van, bár most éppen működik. Nálam a router egy 4G-s TP link dvr118, és egy idősebb HP laptop szintén Win10-el. Egyszer csak fogta magát, és nem volt hajlandó wifi-n kapcsolódni annak ellenére, hogy konkrétan a router mellett volt(jelszint magas), látta is a vezeték nélküli hálót,a megfelelő ssid és jelszó is újra kézzel is be lett írva, de azt írta ki, hogy nem lehet létrehozni kapcsolatot. Vezetékesen nem volt semmi gond.
Nálam valószínűleg átmeneti megoldást az jelentett, hogy többször letiltottam a wifi adaptert a laptopban, aztán engedélyeztem, volt, hogy újra is indítottam a gépet, volt, hogy a routert is áramtalanítottam, aztán egyszer csak kapcsolódott.... -
-
-
-
válasz
bostone #25660 üzenetére
Van egy szabványban korlátozott adóteljesítmény aminek meg kell felelni az összes forgalomba kerülő eszköznek.
Hogy egy eszköz mire képes az csak helyszíni teszt során fog kiderülni.
Ha egy eszközzel nem lehet megoldani a kíván területet lefedni akkor be kell üzemelni másodlagos eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest