- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
unicumnext
aktív tag
válasz
Rebirth II. #5233 üzenetére
Csak beleolvasgattam a fórumába, de mintha az én routerem nem lenne támogatott, de ha te máskép tudod, és tudod hogan rakjam fel, szólj.
-
Truman
senior tag
válasz
Rebirth II. #5227 üzenetére
Foglalj le IP címet a hálózati adapter fizikai (MAC) címe alapján, így a DHCP címbérlet soha nem fog lejárni (DHCP menü --> Address Reservation). Gyakorlatilag olyan mintha a Windows-ba állítanál be fix IP címeket, azzal a különbséggel, hogy az IP címet továbbra is a DHCP szerver ossza ki.
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II. #4948 üzenetére
megoldva.
-
bluuzia
senior tag
válasz
Rebirth II. #4942 üzenetére
Szia Rebirth II.
Látom neked is 941nd routered van. Lehet, hogy tudnál segíteni.
Próbálom röviden.
Vettem egy tp-link 941nd routert, ami a sikeres bekötés és firmware frissítés után majdnem tökéletesen működik. Azóta erőlködöm, de nem nagyon akar meggyógyulni.A problémám a következő: adott egy 8M-es net, ám a szokásos kábé 830kB/s helyett 0-600 között ugrándozik. Ez a 2 véglet. De általában 120 és 300 a jellemző. (és csak 1 gép van rajta!)
Viszont, ha kiiktatom a routert és a modemre állok vissza, a net produkálja a maximumot.
A gépemen Win7 64bit van fent.Néztem a kábeleket is, a modem-router és a router-PC között is 568B-s kábel van.
Bár az egyik régebbi, nem tudom, az lehet-e probléma forrása? A beállításokhoz nem nyúltam, csak amennyi a WIFI-hez kell.A sebesség ugrálás oka lehet, hogy nekem is meg-megszakad a net? Bár ezt nem tudtam konkretizálni. Mármint a szakadást.
Ezt az OpenWRT Backdoor 10.03.1 (rc1)-t honnan tudtad beszerezni? Nem találom sehol. Talán nekem is segítene.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II. #4931 üzenetére
Probléma megoldva.
10.03.1 (rc1) már tökéletes
-
válasz
Rebirth II. #4920 üzenetére
dhcp -> dhcp settings -> address lease time; tedd maximumra; 2880
nem hiszem, hogy a firmware verziójának a függvénye, és vélhetően moddolt firmware sem segít a problémán - ha egyáltalán a router a ludas a dologban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest