- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Az a baj, hogy ez a tomato firmware eléggé bezavar. Ha tudsz adni hozzá egy manuált, akkor szivesen megnézem és kikeresem a beállítást ( bár elvileg ezen az oldalon kéne legyen a dhcp alatt, amit belinkeltél). De így nem tudok mit mondani. A gyári firmware manuáljában már megtaláltam ami kell neked, néztem is nagyot, hogy egész máshogy néz ki.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Annak a hálókártyának a MAC addressét (ipconfig /all parancs, fizikai cím) kell beírnod a wan dhcp beállításaihoz, amire a neted be lett kötve. De clone-ozni egyszerűbb lehet, ha most azon a hálókártyán keresztül csatlakozol a routerhez, akkor automatikusan le tudja klónozni a router, ha megkéred.
T.Jones: nincs sok ötletem, ha már egyszer jó volt, olyenkor onnan szoktam kiindulni, hogy mi változott, aminek hatására elcsesződhetett. Állítgattál-e a routerben, vagy a hálózattal kapcsolatosan az oprendszerben, stb.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
A lényeget nem írtad le. Milyen netről van szó?
Eddíg csak azt láttam h a router ip címe 192.168.1.1 amit ugyan át tudok írni, de azt nem tudom neki megmodnani h automatikusan kérje le a szolgáltatótol.
Ez nem az az ip cím, ez a router LAN felőli ip-je, a másik kell neked, a WAN felőli. Azt pedig nem kézzel kell beállítanod az általad leírtak alapján legalábbis. Nem véletlenül kábelnetről van szó, és MAC cím alapján vagy azonosítva?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest