- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
-
Laslow
senior tag
válasz droti25 #7617 üzenetére
Szia!
Nekem TP-LINK WR340G routerem van, gondolom alig különbözik a tiédtől. Az enyém 20/10Mb/s nethez és torrenthez tökéletesen elég, nálam semmilyen lassulás nem volt sosem (évek óta). Ha van rendes seed a torrent stabil 2,5MB/s-el tölt le, és ha jól emlékszem, nálam 200 párhuzamos szál van beállítva a torrent kliensben. (Ebben mondjuk nem vagyok 100% biztos.)Régebben amikor UPC-s voltam rendszeresen tapasztaltam, hogy a szolgáltató korlátozta a torrent sebességet. Ez abban mutatkozott meg, hogy csúcsidőben/napközben alig-alig csordogált le valami adat (50kb/s-nek már örültem!), aztán este 10-kor vagy éjfélkor hirtelen teljes sávszélességgel kezdett tölteni a torrent kliensem. FTP-ből vagy webről napközben is gyorsan töltött. DIGI-nél ilyen problémám sosem volt.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
MODERÁTOR
válasz droti25 #7621 üzenetére
Én személy szerint nem vagyok jó véleménnyel a TP-LINK eszközökről, de ez csak egy dolog... Sokan ajánlják őket! Többek közt a Milyen routert? topikban is...
-
MODERÁTOR
válasz droti25 #7619 üzenetére
Én ezt nem tudom pontosan megmondani, ki kell tapasztalni, hogy mi az az érték, amivel még jó sebességet érsz el, és a router sem hasal el... Próbálkozz mondjuk 50 kapcsolattal. De lehet, hogy kevesebb is bőven elég lesz! Az viszont egyértelmű, hogy tartós használatban az a router nem bír többet, mint <20Mbit/sec. És még lehet, sokat is mondtam...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple notebookok
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
- További aktív témák...
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest