- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Használd a linkelt topikot légyszíves.
-
kisninja
őstag
Nem lehet, hogy a jack kábeled szakadt meg ? (gondolom ilyen kis pc hangszóró szol.)
-
TazLeacher
nagyúr
Pórbáld meg Itt!
Bár az sem egy pörgős topic, de attól nem veszik jobban észre, ha külön topicot nyitsz és 1 konkrét problémával simán mehettél volna oda is...
-
wassermann
addikt
Olyat még nem hallottam, hogy a gép hangkártyája bárkinél kinyírt volna egy hangszórót.
Próbáld ki pl egy mp3 lejátszóval, szól-e. Ha másik gépen sem szól akkor tuti rossz, de még egyszer hangsúlyoznám, hogy a hangkártya nem tudja tönkre tenni. Valószínűleg a hangszóró beépített erősítője halt meg vagy a vezetékekkel lehet valami (Pl. véletlenül rátetted a szék lábát és zárlatos lett, így a hangszóróhoz már el sem jut el a jel...)
-
Killing
addikt
Up a topicnak!
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Ez a topik arra hivatott hogy mindenki segítsen máson akinek van valami baja a hangszóróval/hangfallal.Nekem is lenne egy ilyen problémám:
Volt egy alaplapi realtach szörnyű hangkártyám ami 2 év után hazavágta a hangszórómat úgy hogy először hol csak az egyik szól,hol mind a kettő,kis idő múlva már egyik se szólt.Most kaptam kölcsönbe egy hangszórót.Egy hétig szólt is rendesen az alaplapi hangkártyával de a jobboldali most teljesen süket.Vettem tehát egy Ednet 5.1 PCI hangkártyát de azzal is csak az egyik szól,sőt két gépen is kipróbáltam és mindegyiken csak az egyik szól.Mit lehet csinálni neki?Lehet hogy a kábel nyúlt meg vagy húzódott ki?Nem volt leejtve,semmi sem történt vele.Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest