- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Warlock_42 #100 üzenetére
Köszi. Nekem a nightwishtől a Wishmaster jött be nagyon, az oceanborn már kevésbbé. Az új albumot még nem volt szerencsém meghallgatni, bár szívesen tenném.
-
szepi79
őstag
Basszusgitáros volt. Ha jól emlékszem, az első két albumon ő zenélt, meg a ''to live is to die''-t is az ő verziójával pakolták fel (na, újabb megkövezés terhe mellett megkockáztatom) a ''Ride the lightning''-ra. (Ha hazaérek, tuti első dolgom lesz, hogy végighallgatom az összes albumukat vagy 2x)
-
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
Sajnos nem. A bizkittől ami feldolgozást hallottam, az a Faith volt (Eredetiben asszem George Michael).
Viszont volt egy tökjó koncertfelvételem a Metallicától, ahol Cliff (na, most lehet, hogy nagyon megköveztek, mitöbb, én is szemenköpném magam, de olyan régen nem hallgatam már M*-t, hogy csak tippelni tudok, hogy így hívhatták a basszusgitárost Jason előtt (aki motorbalesetben halt meg.) remélem, eltaláltam. Ha nem, akkor hivatalosan is kötél általi golyóra ítélem magamat) nyom egy olyan szólót, hogy magam alá piszkítok. Aztán kölcsönadtam egy haveromnak 1 hétre. Még '99-ben.
(Most, így újraolvasva az előző mondatomat, olyanra sikerült, mint Zuzu Petasszal beszélgetni... (tudjátok, mintha reszelővel recskáznál)) -
-
szepi79
őstag
Na, de hogy ne OFFoljak annyira:
-Metallica (de csak a Reload-ig bezárólag, utána már vmiért nem jön be (v@zz, majdnem reloaded-et írtam))
-Nightwish
-Tanksapka
-Rhapsody
-Startovarius (remélem, nem írtam el)
-Iron Maiden (Mikor Bruce Dickinson az énekes)
Meg mostanában hallottam a Kamelot egyik (? vagy egyetlen ?) albumát, egész pofás
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SörcsaPH!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest