- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mindkét gépnek más az erőssége.
A Q Revo / Q Revo S egy olcsóbb megoldás. ( jobban a felmosásra összpontosítva)
S8 széria meg jobban a porszívózásra.És még ott van a Q Revo MaxV ( kinyúló flexiArm moppal) és pár kiadás is.
Ehhez képest a Q Revo Curv a full extra szerintem.
Szóval mindenkinek a saját prioritása alapján kell gépet választani, nem mondom ,hogy egyik jobb mint a másik, mert ez adott területtől függően változhat ( több szőnyeg, több hidegburkolat, stbstb.)
-
-
-
-
-
-
Ott a szívóerő a különbség, szőnyegen kicsit jobban takarít. Annak most jól lent van az ára néhány helyen, eléggé best buy.
Roborock Q Revo S - Dreame L10s Ultra és L20 Ultra nagyot mentek mostanában . Sokan vették ezeket.A kapudrog még mindig a Xiaomi S20+/Xiaomi X20+ a felmosós gépek között, elég jó áron, a Dreame gyártásában, de jöttek már az X20-ból frissebbek, ott már elég jó a tudás is.
-
Kedvelem a robotporszívókat, nagyon soknál rejtély a gyártó felderítése, a Roborock és a Dreame is szépen kinőtt a Xiaomi holdudvarából.
Én mondjuk ehelyett inkább egy Q Revo Curv-ot néznék meg, de a Dreame csúcsa is nagyon érdekes lehet.
Pár hete egy olcsó Lydsto-ra ruháztunk be, de maradva a témánál, szerintem a Roborock csúcsmodellje jó én egy Q Revo-t nyúzok már egy éve, de nem adnám oda ezért azt.Mindkettő másban jó.
Az meg hogy fehér a masina szerintem inkább előny, láttam fekete gépet, azonnal meglátszik az első porszem is...Aki pedig robotporszívó vásárlásán töri a fejét, nos erre tessék.
Én most a piacról szemezve ezt a sorrendet szoktam felállítani, de rengeteg nevesincs próbálkozás van... Rowenta-Philips-Tapo-Ezviz nem gyártanak robotot.
Nagyjából van a 3 nagyobb - Roborock-Dreame-Viomi és egy rakat kisebb, százszámra.
Aki szerint nem hasznosak, szerintem legalább annyira jó dolog, mint a mosógép-mosogatógép-szárítógép. Kötelező eleme már 5-6 éve a háztartásunknak, egy Mi Robot Vacuum-mal kezdtük, amit szintén a Roborock gyártott elsőként a Xiaomi részére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest