- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
rivatuner jol tud tuningolni nekem szimpi és ha rákatintok testre meg is nézi hogy adott beálitáson megy e? Gondolom igen és ha enm megy akkor viszatér eredetibe 15 mp után? :) nehogy itt elbaszam oszt fucs a garnak...
-
Iginotus
addikt
Ja és nincs valakinek egy zalman hp-vga cooler eladoba olcsoért :DDD
-
Iginotus
addikt
Nya szoval viszatértem feltetem catalistet. és igen pont ere gondoltam kicsit meghuzom hinix ramok valanak rajta 2.6 nanosok f-36 esetleg valakinek iylenje van? (ph is ilyet tesztelet nekik 2 böl semmi már 3 bol :) )
GPU meddig biri gyári hütásel és 30 fokos jol szelözö házal... -
Iginotus
addikt
ja teszt végére proci 50 fokos vulcano 9el hütöm 3000 rpmre ment fel, höre pörög feljebb, bordára tetem höméröjét igy halkabb.
Na ujab restar. meg reinstal.. -
Iginotus
addikt
Haliho reredmélny negativ sajna hibás és nem is egy mind a 4 (fene mehetek visza rendelni egy ujat ezt meg aladom) saphire volt fekete nyákos.
Szoval azért hagytam 3dmarktot lefutni 12.034 száp eredmény 190 fsb hiniy 400 ram 2200+ os xp (9.5*190) simán huzás nélkül csak 10.056 (örültem volna neki.)
Köszi a helpet. Ja és az rosz ugyebár akor anyit csinál hogy hibásak a fixelek.. nálam azt csinálja hogy mint a kockás füzet egyikhelyen jo másik helyen soksok lila pöty egymástol ugyanolyan távolra :)
Teszem is visza sima drivert... -
Cane
őstag
A Radclocker egy húzó proggy. GPU & MEM órajeleket lehet húzni. Egy másik amit felrak (asszem), az a 60Hz-s képernyő javítás XP alatt, és van még egy másik proggi is amivel a felbontásokat állíthatod gyorsan a színmélységgel együtt. Használható mind, nem foglalnak igazából helyet.
-
Cane
őstag
-
Iginotus
addikt
Köszönöm szépen feltetem 78a-t 10 perc és leszek most jön egy 3dmarkt :) ja elöte egy restart..
(kérdés az amiket feltesz még omega ilyen radclocker meg multiresz mirejok?) -
Iginotus
addikt
meg itt van 78a meg 78 sima számit valamit?
-
Iginotus
addikt
Aham.. de a 60 ast nem tudopm inen leszedni :( link esetleg (megen láma vagyok)
-
Iginotus
addikt
Esetleg használjak valami omega drivert vagy az nem jo? Teljesen tanácstalan vagyok feltetem w2k-sat és ujrainditás rivatuner ugyanugy 4 et ir ki :(
-
Cane
őstag
1.Belép
2.Power user
3.Open Patch Script (asszem balról a 3. ikon)
Ezután megnyitod a patchscripts könyvtárat, belemész az ati könytárba.
kiválasztod a SoftR9x00 w9x.rts-t és ráklikkelsz (megnyitod)
Ezután kiír valami hülyeséget, nem emlékszem mit, de ezután kér egy file-t a winydóz/system (vagy system32) könyvtárból. Erre is klikkelj rá. És ha kész valami pacth successfull feliratot ír ki. Ezután restart a gép és ha megnyitod majd ezután a rivatunert, akkor 8x1 pipelinet ír ki. Teszelj ezután, mert lehet rossz a bekapcsolt 4 pipeline. -
Iginotus
addikt
Szar kérdés de felteszem. Van egy 128 mb radeon 9500 sima és nem tudom bekapcsolni a +4 pipelint velem van gond mivel nem tudok angolul és readme meg csak angol tud nekem valaki segiteni vagy magyar leirás adni rola?Mert igy nem sokmindet tudok vele kezdeni (elinditom és nézegetem...)
Valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest