- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
_Geri_
tag
jah, igen. A 45 ös tapasztalatom drájverek nagyon lejmán mennek az FX-el. Lehet, hogy sok dolgot softwaresen akar megcsinálni, és gyenge a gépem, ée azér.
-
_Geri_
tag
igen. És ez főleg a DirectX8-9-es teljesítményre vonatkozik. Én nem teszteltem le semmilyen más gépen, hogy ez mennyire igaz, nálam mindenesetre nagyon megtáltosodott! Akkor is bika marad, ha bekapcsoljuk rajta a kvincunksz vagy mi a halál élsimítást. Hogy Dx7 -es teljesítménye mennyiben változik, azt nem tudom megmondani. Nekem sokat segítettek az új driverek.
-
_Geri_
tag
agytrösztök:
az FX5200.amhoz abszurd eresményeket ír ki a 3d mark. Olyat, hogy 8 akármilyen futószallag, meg ilyeneket. Ez mit jelent?
Órajel: 273/500 -
_Geri_
tag
én ajánlom neked a 'gyengus DX9-es kártyát' ala FX5200. 128 megás eléggé jó. Arra vigyázzá, hogy ne legyn utánna írva semmi, csak simán FX 5200. Ha ultra van utána írva, az nem hátrány, de más ne.
Aztán le kell töltened a legújabb illesztőprogramokat, külömben ugyanott leszel, mint a TNT2-vel. A legújabb illesztőprogramokkal kb 150-200%-os sebességnövekedést fogsz elérni - vagyis helyenként 15 fps-ből 30-lesz :)
és élvezhetően fognak a játékok élsimíttással is futkozni, még fár krájozni is tudsz majd vele szaggatás nélkül. Azér ne radeon 9200-est vegyé, mer az nagyon rizikós. Szívesen szállítanak olyat 64 bites memória átvitellel, ami megegyezik kb egy tnt átvitelével. Ha FX-et veszel, akkor az 128 bites, kivéve, ha már sunyin azt is lekorlátozták. Végülis tökmind1, hogy mit veszel, csak nVidia esetében nagyon lényeges, hogy hanyas driver van fenn.
Amúgy ha inkább openglesekkel játszassz, akkor fx-et, ha d3d-sekkel, akkor radeont vegyél!
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest