- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cos
senior tag
Valakinek még ötlet esetleg? :)
-
Cos
senior tag
Ha láttál már kártyát szemetelni akkor tudnád... hogy is mondjam 3D-s alkalmazásoknél a néhány centinként az éleknél talán vagy nem csak ott szétmossa a pixel-t! Nagyon zavar mert a jó kis kártyámnak nem volt semmi baja amikor még kivettem- és még utána is használtam néha- az eredeti helyéről most viszont ajándékba ment és ott nem akar működni! :O Szval csak új rendszer lehet a megoldás?
-
Cos
senior tag
A problémám az hogy a kis Riva 128-as karim beszemetel a 3D alkamazásokban, bármely Driverrel! Én naívan amikor feltelepítettem a dolgokat a gépre felraktam egy directx 8.1A -t is gondolván hogy abból baj nem lehet! Viszont most a kérdés hogy okozhatja-e az a problémát egy 99%-osan jó kártyánál a nem megfelelő DirectX verzió? Ha igen akkor kérlek segítsetek mondjátok el hogy hogyan lehetne eltávolítani a jelenlegi és mit ajánlotok helyette? Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 8300 mAh, maradhat?
- Futás, futópályák
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest