- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
cappa72 #6819 üzenetére
A gáz tekintetében az MVM a szolgáltatónk, de a gázmérőt is az Eon embere olvassa le, együtt az elektromos mérőkkel. Korábban is így volt, amikor még a gáz is az Eon-hoz tartozott.
Feltételezem a rezsicsökkentéssel összefüggő új szabályok miatti változásra utaltál a nyári leolvasásra. Nálunk se volt nyáron évközi leolvasás.
Nem régen azt hallottam, hogy azoknál akik valamilyen kedvezményt igényeltek és kaptak a gázfogyasztás kapcsán (nagycsaládos, családi lakóközösség, ...) azoknál elképzelhető, hogy az éves leolvasásnál esetleg ellenőrzik a jogosultság meglétét. Helyszíni szemle? Hm...?
Nem tudom. A mi családunkban is van érintettség (a házban két teljesen önálló lakás van), ezért arra is gondoltam, ha úgy is jönnek, akkor nem keverek bele azzal, hogy külön is bediktálom. Enélkül is 2-3 havonta levelezni kellett a szolgáltatóval, mert a valóságtól nagyon elrugaszkodott becsült fogyasztások alapján jöttek a számlák. Persze az mindenképp pozitívum, hogy mindig -írásban és telefonon is- segítőkész ügyintézést kaptam, és sikerült korrekten rendezni a differenciákat. (Hallani nagyon negatív beszámolókat is a témában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged