- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
"akkor beaktiváltam az újraélesztős kütyüt, pedig még sose használtam előtte"
Ez mondjuk bátor játékstílusra vallt eddig.
Én amikor hatodszor voltam ott is bekapcsoltam, mert tud szívatós lenni az 5. biome.
Nem volt akkor eddig sem teljesen reménytelen, csak nem éltél minden lehetőséggel, amit a játék felkínál.#667 Woodslave
Pedig a 6. biome nagy dögeire (fémgömb, medúza/polip, meg az a rohadék Malformed Typhonops) is kiváló a pylon. Én már akkor érzem magam bajban, ha nem az nálam. (kivéve ha pylon web-trait van rajta, azt kerülöm)
Tény a kis apró polip izék ellen közelről nem a legjobb, de azokat célszerű távolról szedegetni.
HS max akkor, ha 30 közeli, négy trait-tel, de pl amennyire szerettem a játék elején, pár run után már nem érzem annyira erősnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB
- Ps5 Slim digital hibátlan full dobozos!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest